VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotelli- ja ravintola-ala (R-HR) > 2004L > Vuosi 2 > Ruokatuotannon syventävät opinnot ja erikoisruokien tarjoilu (RHL25101)

Ruokatuotannon syventävät opinnot ja erikoisruokien tarjoilu

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: RHL25101
Tyyppi: Pakollinen / Ammattiopinnot
OPS: R-HR 2004L
Taso: Restonomi (AMK)
Opiskeluvuosi: 2 (2005-2006)
Laajuus: 4,5 op
Vastuuopettaja: Martin, Elina

Toteutukset lukuvuonna 2005-2006

Tot.OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
1222.8.2005 – 31.12.2005Eliisa Lahola, Saila VaahtoniemiSuomi15.8.2005 – 2.9.2005

Takaisin