VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotelli- ja ravintola-ala (R-HR) > 2004L > Vuosi 2

Hotelli- ja ravintola-ala (R-HR 2004L)

Tutkintonimike: Restonomi (AMK)
Opetusmuoto: Päiväopetus
Selite: "Lukiopohja"
Alku: 20.8.2004
Laajuus: 210 op
Kesto: 3,5 vuotta
Kieli: Suomi

Opiskeluvuosi: 2 (2005-2006)

Vuosi: 1234kaikki
KoodiNimiLukuvuoden
aikana
OP
 
RHL10000PERUSOPINNOT33
RHL11000Yleiset perusopinnot19,5
RHL11200Yrittäjyys ja yhteiskunta3
RYY11217Henkilöstöresurssien ohjausx3
RHL11301Kielet ja viestintä9
RHL11334Berufsprache Deutschx4,5
RHL11335Ranska, ravintola- ja majoitusalan ammattikielix4,5
RHL11400Tietojenkäsittely4,5
YYY11402Tietoverkotx3
RHL11404Työvälineohjelmatx1,5
RHL11500Matematiikka ja luonnontieteet3
RYY11502Tilastomatematiikka ja tutkimusmenetelmätx1,5
RYY11509Tutkimustyön perusteetx1,5
RHL12000Ammatilliset perusopinnot13,5
RHL12101Palvelualan yrityslainsäädäntö3
RYY12107Yritysoikeusx1,5
RYY12109Palvelualan työsuhdeasiatx1,5
RHL12700Palvelujen markkinointi4,5
RYY12705Liikeidean suunnittelu ja kehittäminenx1,5
RYY12703Markkinointiviestintä x3
RHL12800Palveluyrityksen taloushallinto6
RYY12801Katetuotto- ja kannattavuuslaskentax3
RYY12802Budjetointi ja taloussuunnittelux3
 
RHL20000SUUNTAAVAT OPINNOT45
RHL24001Matkailun suuntautumisvaihtoehto15
RHL24100Elinkeinona matkailu15
RHL24101Matkailun maailmax3
RHL24102Matkailutuotex3
RHL24103Matkailutuotteen kehitysx3
RHL24104Elämysteollisuusx3
RHL24105Matkailun harjoitustyöx3
RHL25000Ravintolapalveluiden suuntautumisvaihtoehto19,5
RHL25100Syventävät opinnot ruoissa ja juomissa15
RHL25101Ruokatuotannon syventävät opinnot ja erikoisruokien tarjoilux4,5
RHL25102Ruoka ravintolan tuotteenax3
RHL25103Tilaustoimintax3
RHL25104Logistiikkax1,5
RHL25105Ravinto-oppi ja aistinvarainen arviointix3
RHL25200Ruoka- ja juomapalveluiden suunnittelu ja johtaminen4,5
RHL25203Ravintola- ja ruokapalvelujen johtaminen ja sunnittelu4,5
RHL20002Suuntaava valinnainen moduuli15
 
RHL30000VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT15
 
RHL40000HARJOITTELU30
 
RHL50000OPINNÄYTETYÖ15
RHL50001Opinnäytetyö