VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotell- och restaurangbranschen (R-RB) > H2001G

Hotell- och restaurangbranschen (R-RB H2001G)

Tutkintonimike: Restonomi (AMK)
Opetusmuoto: Päiväopetus
Alku: 27.8.2001
Laajuus: 210 op
Kesto: 3,5 vuotta
Kieli: Ruotsi
 
KoodiNimiOP
 
RHA10000GRUNDSTUDIER105
RHA11000Allmänna grundstudier46,5
RHA11100Orienterande studier3
YYY11101Opinnot ja tiedonhankinta1,5
YYY11102Etiikka1,5
RHA11200Företagsamhet och samhälle13,5
YYY11201Kansantalous1,5
GGG11202Företagsamhet3
GGG11203Kvalitetsstyrningens grunder3
GGG11204Människan i arbetssamfundet3
RGG11207Ledning av serviceföretag3
RHA11300Språk och kommunikation18
GGG11303Informativ kommunikation1,5
GGG11309Språk och påverkan3
RGG11313Liikeviestintä4,5
RGG11322Professional English4,5
GGG11331Valbart främmande språk4,5
RHA11334Berufsprache Deutsch4,5
RHL11335Ranska, ravintola- ja majoitusalan ammattikieli4,5
RHA11400Databehandling4,5
GGG11401Databehandlingens grunder1,5
GGG11402Datanät3
RHA11500Matematik och naturvetenskap7,5
RYY11501Talousmatematiikan perusteet1,5
RGG11502Grunderna i statistik och forskningsmetodik1,5
RGG11507Mikrobiologi1,5
RGG11508Miljövård och arbetsomgivningens fysik3
RHA12000Yrkesinriktade grundstudier58,5
RHA12101Servicebranschens företagslagstiftning6
RGG12106Alkohollagstiftning1,5
RYY12107Yritysoikeus1,5
RGG12108Arbetsavtal inom servicebranschen3
RHA12200Restaurangservice7,5
RGG12203Salsbetjäning4,5
RGG12204Starka alkoholdrycker1,5
RGG12205Vinlära1,5
RHA12301Matservice7,5
RGG12307Matproduktion och näringslära
RHA12401Turismservice7,5
RYY12403Matkailun toimintaympäristö4,5
RGG12404Turismbranschens nätsidor och bokningssystem3
RHA12601Hotellservice7,5
RYY12616Majoitusliike liiketoimintana3
RYY12402AVaraus- ja vastaanottotoiminnot3
RGG12608Rengöring inom hotell1,5
RHA12701Marknadsföring av tjänster12
RYY12701Markkinoinnin perusteet3
RGG12702Planering och utveckling av affärsidéer inom serviceföretag3
RGG12703Marknadskommunikation3
RGG12704Marknadsundersökning3
RHA12801Serviceföretags ekonomiförvaltning10,5
RGG12801Täckningsbidrags- och lönsamhetsberäkning3
RGG12802Budgetering och ekonomiplanering3
RGG12803Grunderna i bokslut och beskattning4,5
 
RHA20000INRIKTADE STUDIER45
RHA24001Inriktningsalternativet turism
RHA24100Turismnäring15
RHB24101The World of Tourism3
RHA24102Turismprodukt3
RHL24103Matkailutuotteen kehitys3
RHB24104Experimental Tourism Industry3
RHB24105Assignment in Tourism3
RHA24200Turismprojekt15
RHA24201Turismföretagande3
RHA24202Ledning av utvecklingsprojekt inom turismbranschen4,5
RHA24203Turismens sociologi och trender3
RHA24204Projektövning4,5
RHA25001Inriktningsalternativ i restaurang- och matservice
RHA25100Fördjupade studier i mat och dryck15
RHL25101Ruokatuotannon syventävät opinnot ja erikoisruokien tarjoilu4,5
RHA25102Mat som restaurangprodukt3
RHL25103Tilaustoiminta3
RHA25104Logistik1,5
RHA25105Näringslära och sensorisk analys3
RHA25200Food and Beverage Management15
RHA25201Matkulturer, trender, kombination av mat och dryck4,5
RHA25202Utrymmes- och apparaturplanering3
RHA25203Ledning och planering av restaurang- och matservice4,5
RHA25204Operativt ledarskap i ett inkvarteringsföretag3
RHA20002Inriktad valfri modul15
 
RHA30000FRITT VALBARA STUDIER15