VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotell- och restaurangbranschen (R-RB) > H2001G > Ruokatuotannon syventävät opinnot ja erikoisruokien tarjoilu (RHL25101)

Ruokatuotannon syventävät opinnot ja erikoisruokien tarjoilu

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: RHL25101
Tyyppi: Pakollinen / Ammattiopinnot
OPS: R-RB H2001G
Taso: Restonomi (AMK)
Laajuus: 4,5 op
Vastuuopettaja: Martin, Elina

Toteutukset

Tot.Ryhmä(t)OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
1R-HL-2V3.9.2001 – 5.10.2001Kirsi SalomaaSuomi 
3R-HL-2V3.9.2001 – 5.10.2001Saila VaahtoniemiSuomi 
4R-HA-2R, R-HL-2R11.3.2002 – 4.5.2002Kirsi SalomaaSuomi 
6 26.8.2002 – 4.10.2002Kirsi SalomaaSuomi 
10 1.9.2003 – 5.12.2004Saila VaahtoniemiSuomi 
11 30.8.2004 – 10.12.2004Eliisa Lahola, Saila VaahtoniemiSuomi16.8.2004 – 2.12.2004

Takaisin