VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Tietojenkäsittelyn koulutus (TK) > 2015 > Vuosi 3 > Multimedian tuotannon työkalut (TTS3201)

Multimedian tuotannon työkalut

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: TTS3201
Tyyppi: Pakollinen valinnainen (vaihtoehtoinen) / Ammattiopinnot
OPS: TK 2015
Taso: Tradenomi (AMK)
Opiskeluvuosi: 3 (2017-2018)
Laajuus: 5 op
Vastuuopettaja: Rajala, Päivi
Opetuskieli: Suomi

Toteutukset lukuvuonna 2017-2018

Tot.Ryhmä(t)OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
11T-TK-3DI8.1.2018 – 30.4.2018Päivi RajalaSuomi11.12.2017 – 15.1.2018

Suoritus rästissä? Katso toteutukset lukuvuonna 2018-2019.

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija ymmärtää multimedian tuotannossa käytettyjen työkalujen ja menetelmien käyttämiseen liittyvät periaatteet. Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa visuaalisia ja interaktiivisia multimediakokonaisuuksia. Opiskelija hallitsee erilaisten multimediaelementtien koostamisen multimediatuotteeksi ja verkossa julkaistaviksi mediakokonaisuuksiksi.

Opiskelijan työmäärä

Työmäärä yhteensä: 135 h
Oman oppimisen arviointi 1 h sisältyy lähiopetukseen.

Edeltävät opinnot / Suositellut valinnaiset opinnot

graafisen tuotannon työkalut

Sisältö

Opintojaksolla opitaan multimedian ominaisuuksia ja multimediaesitysten tuotantoprosessi suunnittelusta julkaisemiseen erilaisissa jakelukanavissa. Opintojaksolla koostetaan multimediaelementeistä multimediatuote ja hyödynnetään scriptikieltä mm. interaktiivisuuden, navigoinnin, efektien ja ohjausrakenteiden toteuttamiseen multimediaesityksessä.

Opiskelumateriaali

Johnson, Steve. 2012.Brilliant Adobe Edge Animate

Opetusmuoto / Opetusmenetelmät

Virtuaalituetut luennot, harjoitukset ja harjoitustyöt 135 h.

Arviointikriteerit

5 = Opiskelija osaa käyttää multimedian tuotantoon tarkoitettuja työkaluja erinomaisesti, ja hallitsee multimedian tuottamiseen liittyvät periaatteet, tekniikat ja toimitatavat erinomaisesti sekä osaa soveltaa niitä projektitöissä.
3 = Opiskelija osaa käyttää multimedian tuotantoon tarkoitettuja työkaluja hyvin, ja hallitsee multimedian tuottamiseen liittyvät periaatteet, tekniikat ja toimitatavat sekä osaa soveltaa niitä projektitöissä.
1 = Opiskelija osaa käyttää multimedian tuotantoon tarkoitettuja työkaluja, ja tuntee multimedian tuottamiseen liittyvät periaatteet, tekniikat ja toimitatavat.

Arviointimenetelmät

Oppija osoittaa osaamisensa tekemällä harjoitukset ja tuottamalla multimediatuotteen. Harjoitukset ja projektityö 100 %. Arvioinnissa käytetään numeerista skaalaa (0-5).


Takaisin