Dietetiikka
| Rakennetyyppi: | Opintojakso |
|---|---|
| Koodi: | SSHP1905 |
| Tyyppi: | Pakollinen / Perusopinnot |
| OPS: | SH 2014 |
| Taso: | Sairaanhoitaja (AMK) |
| Opiskeluvuosi: | 2 (2015-2016) |
| Laajuus: | 1 op |
| Vastuuopettaja: | Lehtola, Kirsi |
| Opetuskieli: | Suomi |
Toteutukset lukuvuonna 2015-2016
| Tot. | Ryhmä(t) | Opiskeluaika | Opettaja(t) | Kieli | Ilmoittautuminen |
|---|---|---|---|---|---|
| 4 | S-SH-2C, S-TH-2A, S-TH-2B | 1.9.2015 – 19.12.2015 | Diana Haldin | Suomi | 21.8.2015 – 13.9.2015 |
| 5 | S-SH-2CK | 4.1.2016 – 30.4.2016 | Mari Ylitalo | Suomi | 7.12.2015 – 11.3.2016 |
| 6 | S-SH-2B | 4.1.2016 – 4.6.2016 | Mari Ylitalo | Suomi | 7.12.2015 – 10.2.2016 |
| 7 | S-SH-2A, S-SH-2DK | 4.1.2016 – 30.4.2016 | Mari Ylitalo | Suomi | 7.12.2015 – 11.3.2016 |
Osaamistavoitteet
Opiskelija tuntee keskeiset erityisruokavaliot ja niiden merkityksen sairauden hoidossa
Opiskelijan työmäärä
Työmäärä yhteensä: 27 h
-mistä työjärjestyksessä olevaa opiskelua: 13 h
-mistä itsenäistä opiskelua: 14 h
Sisältö
Diabetes-, sydän- ja kihtipotilaan ruokavaliot
Opiskelumateriaali
Luennoitsijan ilmoittama materiaali
Opetusmuoto / Opetusmenetelmät
Luennot ja itsenäinen opiskelu
Arviointikriteerit
Taso 5.
Opiskelija osaa
- tietyt erityisruokavaliot ja soveltaa ruokavaliotietoutta sairauksien hoitamisessa
Taso 3.
Opiskelija osaa:
- tietyt erityisruokavaliot ja tietää niiden merkityksen sairauden hoidossa
Taso 1.
Opiskelija osaa:
- kertoa pääpiirteitä erityisruokavalioista
Arviointimenetelmät
Koe tai kirjallinen oppimistehtävä, numeerinen arviointi (0-5).
