VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hoitotyö (S-SH) > 2013H > Vuosi 2 > Dietetiikka (SSHP1905)

Dietetiikka

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: SSHP1905
Tyyppi: Pakollinen / Perusopinnot
OPS: S-SH 2013H
Taso: Sairaanhoitaja (AMK)
Opiskeluvuosi: 2 (2014-2015)
Laajuus: 1 op
Vastuuopettaja: Lehtola, Kirsi
Opetuskieli: Suomi

Toteutukset lukuvuonna 2014-2015

Tot.Ryhmä(t)OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
1S-SH-2A, S-SH-2CK5.1.2015 – 5.6.2015Kirsi SalomaaSuomi8.12.2014 – 12.1.2015
2S-SH-2B, S-TH-2A5.1.2015 – 29.4.2015Kirsi SalomaaSuomi8.12.2014 – 12.1.2015
3S-SH-2VK, S-TH-2B5.1.2015 – 1.5.2015Kirsi SalomaaSuomi8.12.2014 – 12.1.2015

Osaamistavoitteet

Opiskelija tuntee keskeiset erityisruokavaliot ja niiden merkityksen sairauden hoidossa

Opiskelijan työmäärä

Työmäärä yhteensä: 27 h
-mistä työjärjestyksessä olevaa opiskelua: 13 h
-mistä itsenäistä opiskelua: 14 h

Sisältö

Diabetes-, sydän- ja kihtipotilaan ruokavaliot

Opiskelumateriaali

Luennoitsijan ilmoittama materiaali

Opetusmuoto / Opetusmenetelmät

Luennot ja itsenäinen opiskelu

Arviointikriteerit

Taso 5.
Opiskelija osaa
- tietyt erityisruokavaliot ja soveltaa ruokavaliotietoutta sairauksien hoitamisessa

Taso 3.
Opiskelija osaa:
- tietyt erityisruokavaliot ja tietää niiden merkityksen sairauden hoidossa

Taso 1.
Opiskelija osaa:
- kertoa pääpiirteitä erityisruokavalioista

Arviointimenetelmät

Koe tai kirjallinen oppimistehtävä, numeerinen arviointi (0-5).


Takaisin