Dietetiikka
Rakennetyyppi: | Opintojakson osa |
---|---|
Koodi: | SHA0306H |
Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
OPS: | S-SH 2009T |
Taso: | Terveydenhoitaja (AMK) |
Opiskeluvuosi: | 1 (2009-2010) |
Laajuus: | 1 op |
Vastuuopettaja: | Nurmi, Regina |
Opetuskieli: | Suomi |
Toteutukset lukuvuonna 2009-2010
Tot. | Ryhmä(t) | Opiskeluaika | Opettaja(t) | Kieli | Ilmoittautuminen |
---|---|---|---|---|---|
19 | S-SH-1CK | 26.10.2009 – 19.12.2009 | Kirsi Salomaa | Suomi | 5.10.2009 – 1.11.2009 |
20 | S-TH-1A | 4.1.2010 – 30.4.2010 | Kirsi Salomaa | Suomi | 7.12.2009 – 10.1.2010 |
21 | S-SH-1A | 8.3.2010 – 30.4.2010 | Kirsi Salomaa | Suomi | 15.2.2010 – 14.3.2010 |
22 | S-SH-1B | 8.3.2010 – 30.4.2010 | Kirsi Salomaa | Suomi | 15.2.2010 – 14.3.2010 |
23 | 8.3.2010 – 30.4.2010 | Kirsi Salomaa | Suomi | 15.2.2010 – 14.3.2010 |
Osaamistavoitteet
Opiskelija tuntee yleisimmät erikoisruokavaliot ja ymmärtää niiden merkityksen sairauden hoitamisessa.
Sisältö
Erikoisruokavaliot.
Opiskelumateriaali
- Haglund, B. & Hakala-Lahtinen, P. & Huupponen, T. Ventola, A-L 2001. Ihmisen ravitsemus. 4. p. Helsinki. WSOY.
- Luennoitsijan osoittama muu kirjallisuus.
Opetusmuoto / Opetusmenetelmät
Luennot ja itsenäinen opiskelu.
Arviointimenetelmät
Osallistuminen luennoille. Tentti. Numeerinen arviointi.