Dietetiikka
Rakennetyyppi: | Opintojakson osa |
---|---|
Koodi: | SHA0306H |
Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
OPS: | S-SH 2007T |
Taso: | Terveydenhoitaja (AMK) |
Opiskeluvuosi: | 1 (2007-2008) |
Laajuus: | 1 op |
Vastuuopettaja: | Nurmi, Regina |
Opetuskieli: | Suomi |
Toteutukset lukuvuonna 2007-2008
Tot. | Ryhmä(t) | Opiskeluaika | Opettaja(t) | Kieli | Ilmoittautuminen |
---|---|---|---|---|---|
9 | S-SH-1C | 27.8.2007 – 26.10.2007 | Saila Vaahtoniemi | Suomi | 17.8.2007 – 2.9.2007 |
10 | 27.8.2007 – 26.10.2007 | Saila Vaahtoniemi | Suomi | 17.8.2007 – 2.9.2007 | |
11 | S-TH-1A | 29.10.2007 – 21.12.2007 | Saila Vaahtoniemi | Suomi | 8.10.2007 – 2.11.2007 |
12 | S-SH-1A | 7.1.2008 – 2.5.2008 | Saila Vaahtoniemi | Suomi | 10.12.2007 – 11.1.2008 |
13 | S-SH-1B | 10.3.2008 – 2.5.2008 | Saila Vaahtoniemi | Suomi | 18.2.2008 – 14.3.2008 |
Osaamistavoitteet
Opiskelija tuntee yleisimmät erikoisruokavaliot ja ymmärtää niiden merkityksen sairauden hoitamisessa.
Sisältö
Erikoisruokavaliot.
Opiskelumateriaali
- Haglund, B. & Hakala-Lahtinen, P. & Huupponen, T. Ventola, A-L 2001. Ihmisen ravitsemus. 4. p. Helsinki. WSOY.
- Luennoitsijan osoittama muu kirjallisuus.
Opetusmuoto / Opetusmenetelmät
Luennot ja itsenäinen opiskelu.
Arviointimenetelmät
Osallistuminen luennoille. Tentti. Numeerinen arviointi.