VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotell- och restaurangbranschen (R-RB) > H2001Y > Mat som restaurangprodukt (RHA25102)

Mat som restaurangprodukt

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: RHA25102
Tyyppi: Pakollinen / Ammattiopinnot
OPS: R-RB H2001Y
Taso: Restonomi (AMK)
Laajuus: 3 op
Vastuuopettaja: Martin, Elina

Toteutukset

Tot.Ryhmä(t)OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
1R-HA-2R, R-HL-2R7.1.2002 – 9.3.2002Katarina IvarsRuotsi 
2 5.1.2003 – 8.3.2003Kirsi SalomaaRuotsi 
3 3.1.2005 – 25.2.2005Mats SabelRuotsi7.12.2004 – 16.1.2005

Takaisin