Mat som restaurangprodukt
| Rakennetyyppi: | Opintojakso | 
|---|---|
| Koodi: | RHA25102 | 
| Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot | 
| OPS: | R-RB H2001Y | 
| Taso: | Restonomi (AMK) | 
| Laajuus: | 3 op | 
| Vastuuopettaja: | Martin, Elina | 
Toteutukset
| Tot. | Ryhmä(t) | Opiskeluaika | Opettaja(t) | Kieli | Ilmoittautuminen | 
|---|---|---|---|---|---|
| 1 | R-HA-2R, R-HL-2R | 7.1.2002 – 9.3.2002 | Katarina Ivars | Ruotsi | |
| 2 | 5.1.2003 – 8.3.2003 | Kirsi Salomaa | Ruotsi | ||
| 3 | 3.1.2005 – 25.2.2005 | Mats Sabel | Ruotsi | 7.12.2004 – 16.1.2005 | 
