VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotell- och restaurangbranschen (R-RB) > 2005 > Vuosi 2 > Orderverksamhet (RRS2104)

Orderverksamhet

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: RRS2104
Tyyppi: Pakollinen valinnainen (vaihtoehtoinen) / Ammattiopinnot
OPS: R-RB 2005
Taso: Restonomi (AMK)
Opiskeluvuosi: 2 (2006-2007)
Laajuus: 3 op
Vastuuopettaja: Vaahtoniemi, Saila
Opetuskieli: Ruotsi

Osaamistavoitteet

Studeranden kan planera och verkställa order samt kan göra upp lösningsmodeller för olika situationer; behärskar försäljningssituationer, anskaffningar, beställningsprocesser och tar hänsyn till lönsamheten.

Opiskelijan työmäärä

Föreläsningar och undervisning 13h, praktiska övningar 26h, självstudier 19h, förberedning till temtamen 19h, tent 4h

Edeltävät opinnot / Suositellut valinnaiset opinnot

Restaurang Service

Sisältö

Order som process; planering av produkter för order, processens genomförande , lönsamhetskalkylering.

Opiskelumateriaali

Strianese, A. 1997. Dining Room and Banquet Management. Delmer Publishers.

Opetusmuoto / Opetusmenetelmät

Föreläsning, handledda övningar (projektarbeten). Om möjligt utomstående projekt.

Arviointikriteerit

Nöjaktig 1
Studeranden kan verkställa beställningen enligt orders

Good 3
Studeranden kan planera och verkställa olika tillställningar och kan diskutera med kunden om olika specialönskemål

Berömlig 5
Suteranden kan ta hänsyn till sådana faktorer som påverkar lönsamheten angående olika tillställningar. Studeranden kan vara flexibel och innovativ.

Arviointimenetelmät

Aktivt deltagande i föreläsningar och övningar. Portfolio samt tentamen. Numerisk bedömning (0-5).


Takaisin