| Koodi | Nimi | Lukuvuoden aikana | OP |
|---|
| |
| RHA10000 | GRUNDSTUDIER | | 33 |
| RHA11000 | Allmänna grundstudier | | 19,5 |
| RHA11200 | Företagsamhet och samhälle | | 3 |
| RGG11217 | Styrning av personalresurser | x | 3 |
| RHA11300 | Språk och kommunikation | | 9 |
| RHA11334 | Berufsprache Deutsch | x | 4,5 |
| RHA11335 | Franska, restaurang- och inkvarteringsbranschens fackterminologi | x | 4,5 |
| RHA11400 | Databehandling | | 4,5 |
| GGG11402 | Datanät | x | 3 |
| RHA11404 | Redskapsprogram | x | 1,5 |
| RHA11500 | Matematik och naturvetenskap | | 3 |
| RGG11502 | Grunderna i statistik och forskningsmetodik | x | 1,5 |
| RGG11509 | Grunderna i forskning | x | 1,5 |
| RHA12000 | Yrkesinriktade grundstudier | | 13,5 |
| RHA12101 | Servicebranschens företagslagstiftning | | 3 |
| RGG12107 | Företagsrätt | x | 1,5 |
| RGG12109 | Arbetsavtal inom servicebranschen | x | 1,5 |
| RHA12701 | Marknadsföring av tjänster | | 4,5 |
| RGG12705 | Planering och utveckling av affärsidéer | x | 1,5 |
| RGG12703 | Marknadskommunikation | x | 3 |
| RHA12801 | Serviceföretags ekonomiförvaltning | | 6 |
| RGG12801 | Täckningsbidrags- och lönsamhetsberäkning | x | 3 |
| RGG12802 | Budgetering och ekonomiplanering | x | 3 |
| |
| RHA20000 | INRIKTADE STUDIER | | 45 |
| RHA24001 | Inriktningsalternativet turism | | 15 |
| RHA24100 | Turismnäring | | 15 |
| RHA24101 | Turismens värld | x | 3 |
| RHA24102 | Turismprodukt | x | 3 |
| RHA24103 | Utveckling av turismprodukt | x | 3 |
| RHA24104 | Upplevelseindustrin | x | 3 |
| RHA24105 | Övningsarbete inom turism | x | 3 |
| RHA25000 | Inriktningsalternativet restaurangservice | | 19,5 |
| RHA25100 | Fördjupade studier i mat och dryck | | 15 |
| RHA25101 | Fördjupade studier i matproduktion och servering av specialrätter | x | 4,5 |
| RHA25102 | Mat som restaurangprodukt | x | 3 |
| RHA25103 | Orderverksamhet | x | 3 |
| RHA25104 | Logistik | x | 1,5 |
| RHA25105 | Näringslära och sensorisk analys | x | 3 |
| RHA25200 | Food and Beverage Management | | 4,5 |
| RHA25203 | Ledning och planering av restaurang- och matservice | | 4,5 |
| RHA20002 | Inriktad valfri modul | | 15 |
| |
| RHA30000 | FRITT VALBARA STUDIER | | 15 |
| |
| RHA40000 | PRAKTIK | | 30 |
| |
| RHA50000 | LÄRDOMSPROV | | 15 |
| RHA50001 | Lärdomsprov | | |