Ravintolapalvelutoiminnan perusta
Rakennetyyppi: | Opintokokonaisuus |
---|---|
Koodi: | RMRP0300 |
Tyyppi: | Pakollinen / Perusopinnot |
OPS: | R-MR 2011V |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Laajuus: | 23 op |
Vastuuopettaja: | Salomaa, Kirsi |
Opetuskieli: | Suomi |
Osaamistavoitteet
Perehdyt ravintolatoiminnan perusteisiin. Perehdyt ruokatuotannon perusteisiin sekä tarjoiluun. Osaat suunnitella, valmistaa ja arvioida aterioita. Hallitset myös niiden tarjoiluun liittyvät työt, sekä tunnet yleisimpien viinien ja väkevien alkoholijuomien ominaisuuksia. Hallitset juomien ja tarjoiluun liittyvän alkoholilain- ja asetuksen sekä osaat soveltaa niitä työssäsi. Hallitset myös ravitsemisalalla tarvittavat matemaattiset menetelmät. Ymmärrät asiakaslähtöisen- ja taloudellisen ajattelun sekä hyvän hygienian merkityksen yrityksen kannattavuuden kannalta.