Ruokatuotannon syventävät opinnot ja erikoisruokien tarjoilu
Rakennetyyppi: | Opintojakso |
---|---|
Koodi: | RHL25101 |
Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
OPS: | R-HR S2001L |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Laajuus: | 4,5 op |
Vastuuopettaja: | Martin, Elina |
Toteutukset
Tot. | Ryhmä(t) | Opiskeluaika | Opettaja(t) | Kieli | Ilmoittautuminen |
---|---|---|---|---|---|
1 | R-HL-2V | 3.9.2001 – 5.10.2001 | Kirsi Salomaa | Suomi | |
3 | R-HL-2V | 3.9.2001 – 5.10.2001 | Saila Vaahtoniemi | Suomi | |
4 | R-HA-2R, R-HL-2R | 11.3.2002 – 4.5.2002 | Kirsi Salomaa | Suomi | |
6 | 26.8.2002 – 4.10.2002 | Kirsi Salomaa | Suomi | ||
10 | 1.9.2003 – 5.12.2004 | Saila Vaahtoniemi | Suomi | ||
11 | 30.8.2004 – 10.12.2004 | Eliisa Lahola, Saila Vaahtoniemi | Suomi | 16.8.2004 – 2.12.2004 |