VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotelli- ja ravintola-ala (R-HR) > 2006 > Vuosi 2 > Ruoka ravintolan tuotteena (RHS2103)

Ruoka ravintolan tuotteena

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: RHS2103
Tyyppi: Pakollinen valinnainen (vaihtoehtoinen) / Ammattiopinnot
OPS: R-HR 2006
Taso: Restonomi (AMK)
Opiskeluvuosi: 2 (2007-2008)
Laajuus: 3 op
Vastuuopettaja: Martin, Elina

Toteutukset lukuvuonna 2007-2008

Tot.OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
329.10.2007 – 2.5.2008Kirsi SalomaaSuomi8.10.2007 – 2.11.2007
57.1.2008 – 2.5.2008Eliisa LaholaSuomi10.12.2007 – 11.1.2008

Takaisin