VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotelli- ja ravintola-ala (R-HR) > 2005V > Vuosi 2 > Henkilöstöresurssien ohjaus (RHP0204)

Henkilöstöresurssien ohjaus

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: RHP0204
Tyyppi: Pakollinen / Perusopinnot
OPS: R-HR 2005V
Taso: Restonomi (AMK)
Opiskeluvuosi: 2 (2006-2007)
Laajuus: 3 op
Vastuuopettaja: Björkman, Päivi
Opetuskieli: Suomi

Toteutukset lukuvuonna 2006-2007

Tot.OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
128.8.2006 – 22.12.2006Elina MartinSuomi18.8.2006 – 10.9.2006
28.1.2007 – 25.5.2007Elina MartinSuomi11.12.2006 – 14.1.2007

Osaamistavoitteet

Opiskelija ymmärtää nykyaikaisen, joustavan työyhteisön tunnusmerkit ja toimintaperiaatteet sekä osaa ohjata ja kehittää omaa työyhteisöään niiden mukaisesti.

Opiskelijan työmäärä

81 tuntia luentoja, tehtäviä ja lukemista

Edeltävät opinnot / Suositellut valinnaiset opinnot

ei vaadittuaja esitietoja

Sisältö

Yksilö-, ryhmä- ja organisaatiokäyttäytymisen perusteet sekä henkilöstöresurssien ohjaus.

Opiskelumateriaali

- Kauhanen, J. 2006. Henkilöstövoimavarojen johtaminen. Porvoo. WSOY
- Joutsenkunnas, T. - Heikurainen P. 1999: Esimiehenä palveluyrityksessä. WSOY.

Opetusmuoto / Opetusmenetelmät

Luennot, opetuskeskustelu, oppimistehtävät.

Arviointikriteerit

1: opiskelija ymmärtää nykyaikaiset työympäristön periaatteet
3: opiskelija osaa soveltaa periaatteita erilaisissa työympäristöissä ja tilanteissa
5: ed. lisäksi opiskelija ymmärtää erilaisten ryhmien merkityksen ja roolin työelämässä

Arviointimenetelmät

Tiimitentti 80%, projektiraportti 20 %. Numeerinen arviointi (0-5).


Takaisin