Yrittäjyys (Osa B)
Rakennetyyppi: | Opintojakson osa |
---|---|
Koodi: | RHP0202B |
Tyyppi: | Pakollinen / Perusopinnot |
OPS: | R-HR 2005V |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Opiskeluvuosi: | 2 (2006-2007) |
Laajuus: | 2 op |
Vastuuopettaja: | Martin, Elina |
Opetuskieli: | Suomi |
Toteutukset lukuvuonna 2006-2007
Tot. | Opiskeluaika | Opettaja(t) | Kieli | Ilmoittautuminen |
---|---|---|---|---|
1 | 28.8.2006 – 27.10.2006 | Elina Martin | Suomi | 18.8.2006 – 10.9.2006 |
2 | 28.8.2006 – 22.12.2006 | Elina Martin | Suomi | 18.8.2006 – 10.9.2006 |
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa arvioida liikeideoita ja kehittää liiketoimintasuunnitelman.
Sisältö
Liiketoimintasuunnitelman laatiminen.
Opiskelumateriaali
Ahonen, Jouni-Koskinen, Topi-Romero, Tomas. 2003. Opas ravintolan liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. Helsinki. Restamark.
McKinsey & Company. 2000. Ideasta kasvuyritykseksi: käsikirja liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. Porvoo. WSOY.
Opetusmuoto / Opetusmenetelmät
Luennot, opetuskeskustelu, oppimistehtävät.
Arviointimenetelmät
Liiketoimintasuunnitelma. Liiketoimintasuunnitelman budjetti laaditaan budjetointi- ja taloussuunnittelu -opintojakson (RHA0602)aikana.
Numeerinen arviointi (0-5).