VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto (R-HR-V) > 2002A > Ruoka ravintolan tuotteena (RHL25102)

Ruoka ravintolan tuotteena

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: RHL25102
Tyyppi: Pakollinen / Ammattiopinnot
OPS: R-HR-V 2002A
Taso: Restonomi (AMK)
Laajuus: 3 op
Vastuuopettaja: Martin, Elina

Toteutukset

Tot.OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
217.3.2003 – 16.5.2003Kirsi SalomaaSuomi 
315.3.2004 – 14.5.2004Eliisa LaholaSuomi23.2.2004 – 26.3.2004
421.3.2005 – 20.5.2005Eliisa LaholaSuomi7.12.2004 – 20.3.2005
522.8.2005 – 21.10.2005Eliisa LaholaSuomi (toinen kotimainen)15.8.2005 – 2.9.2005

Takaisin