Ruoka ravintolan tuotteena
Rakennetyyppi: | Opintojakso |
---|---|
Koodi: | RHL25102 |
Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
OPS: | R-HR-V 2002A |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Laajuus: | 3 op |
Vastuuopettaja: | Martin, Elina |
Toteutukset
Tot. | Opiskeluaika | Opettaja(t) | Kieli | Ilmoittautuminen |
---|---|---|---|---|
2 | 17.3.2003 – 16.5.2003 | Kirsi Salomaa | Suomi | |
3 | 15.3.2004 – 14.5.2004 | Eliisa Lahola | Suomi | 23.2.2004 – 26.3.2004 |
4 | 21.3.2005 – 20.5.2005 | Eliisa Lahola | Suomi | 7.12.2004 – 20.3.2005 |
5 | 22.8.2005 – 21.10.2005 | Eliisa Lahola | Suomi (toinen kotimainen) | 15.8.2005 – 2.9.2005 |