Food Cultures and Eating Trends
| Rakennetyyppi: | Opintojakso |
|---|---|
| Koodi: | RHB22602 |
| Tyyppi: | Valinnainen / Perusopinnot |
| OPS: | R-HB S1999A |
| Taso: | Restonomi (AMK) |
| Laajuus: | 3 op |
| Vastuuopettaja: | Martin, Elina |

Vaihda kieltä: English
Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotel and Restaurant Business (R-HB) > S1999A > Food Cultures and Eating Trends (RHB22602)
| Rakennetyyppi: | Opintojakso |
|---|---|
| Koodi: | RHB22602 |
| Tyyppi: | Valinnainen / Perusopinnot |
| OPS: | R-HB S1999A |
| Taso: | Restonomi (AMK) |
| Laajuus: | 3 op |
| Vastuuopettaja: | Martin, Elina |