VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotel and Restaurant Business (R-HB) > 2006 > Vuosi 2 > French for Hospitality Studies A1 (RBP0329)

French for Hospitality Studies A1

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: RBP0329
Tyyppi: Pakollinen valinnainen (vaihtoehtoinen) / Perusopinnot
OPS: R-HB 2006
Taso: Restonomi (AMK)
Opiskeluvuosi: 2 (2007-2008)
Laajuus: 4 op
Vastuuopettaja: Martin, Elina
Opetuskieli: Englanti

Toteutukset lukuvuonna 2007-2008

Tot.OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
129.10.2007 – 7.3.2008Ulla PilttiEnglanti8.10.2007 – 2.11.2007

Osaamistavoitteet

The students will learn the basic structures and vocabulary of the French language with emphasis on the French used in accommodation and catering business. They will be able to carry out basic routine business tasks in French both orally and in writing.

Sisältö

Pronunciation, basic vocabulary and grammatical structures, special vocabulary in the fields of accommodation and catering, customer service situations in accommodation and catering business.

Opiskelumateriaali

Material supplied by the teacher.

Opetusmuoto / Opetusmenetelmät

Oral and written exercises based on the course material, pairwork, assignments.

Arviointimenetelmät

Active class participation, completed assignments, oral and written examinations. Numeric scale (0-5).


Takaisin