VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotel and Restaurant Business (R-HB) > 2003A > Vuosi 3 > Food Cultures, Eating Trends and Combination of Food and Beverages (RHB25201)

Food Cultures, Eating Trends and Combination of Food and Beverages

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: RHB25201
Tyyppi: Pakollinen / Ammattiopinnot
OPS: R-HB 2003A
Taso: Restonomi (AMK)
Opiskeluvuosi: 3 (2005-2006)
Laajuus: 4,5 op
Vastuuopettaja: Martin, Elina

Toteutukset lukuvuonna 2005-2006

Tot.OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
72.1.2006 – 16.6.2006Helena Alamäki, Mats SabelSuomi5.12.2005 – 2.1.2006
82.1.2006 – 3.3.2006Helena Alamäki, Mats SabelEnglanti5.12.2005 – 2.1.2006
96.3.2006 – 28.4.2006Eliisa Lahola, Helena AlamäkiEnglanti 

Takaisin