VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotel and Restaurant Business (R-HB) > 2002A > Management and Planning of Restaurant and Food Services (RHB25203)

Management and Planning of Restaurant and Food Services

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: RHB25203
Tyyppi: Pakollinen / Ammattiopinnot
OPS: R-HB 2002A
Taso: Restonomi (AMK)
Laajuus: 4,5 op
Vastuuopettaja: Martin, Elina

Toteutukset

Tot.OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
327.10.2003 – 7.3.2004Helena AlamäkiEnglanti 
47.1.2004 – 7.3.2004Eliisa LaholaEnglanti8.12.2003 – 16.1.2004
53.1.2005 – 6.3.2005Eliisa Lahola, Helena AlamäkiEnglanti7.12.2004 – 16.1.2005

Takaisin