VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Affärsledning i hotell och restaurang (R-HA) > H1999Y

Affärsledning i hotell och restaurang (R-HA H1999Y)

Tutkintonimike: Restonomi (AMK)
Opetusmuoto: Päiväopetus
Alku: 27.8.1999
Laajuus: 210 op
Kesto: 3,5 vuotta
Kieli: Ruotsi
 
KoodiNimiOP
 
RHA10000GRUNDSTUDIER90
RHA11000Allmänna grundstudier52,5
RHA11100Orienterande studier3
GGG11101Studier och informationssökning1,5
GGG11102Etik1,5
RHA11200Företagsamhet och samhälle13,5
GGG11201Nationalekonomi1,5
GGG11202Företagsamhet3
GGG11203Kvalitetsstyrningens grunder3
GGG11204Människan i arbetssamfundet3
RGG11205Grunderna i bokföring1,5
RHA11206Inkvartering och affärsverksamhet1,5
RHA11300Språk och kommunikation24
GGG11302Kommunikation4,5
GGG11311Työelämän viestintä3
RGG11312Yrityselämän kieli1,5
RGG11313Liikeviestintä3
GGG11321Working English4,5
RGG11322Professional English4,5
GGG11330Valbart främmande språk3
RHA11400Databehandling4,5
GGG11401Databehandlingens grunder1,5
GGG11402Datanät3
RHA11500Matematik och naturvetenskap7,5
RGG11501Handelsmatematikens grunder1,5
RGG11502Grunderna i statistik och forskningsmetodik1,5
RGG11503Fysik1,5
RGG11504Miljövård1,5
RGG11505Livsmedelskemi1,5
RHA12000Yrkesinriktade grundstudier37,5
RHA12100Företagsverksamhet och rättsnormer10,5
RGG12101Datorstödd planering inom servicebranschen3
RGG12103Työoikeus, osa 11,5
RGG12104Arbetsrätt 21,5
RGG12105Serviceföretags operativa verksamhet4,5
RHA12200Restaurangservice4,5
RGG12201Salsbetjäning I
RHA12300Matproduktion12
RGG12301Matproduktion I7,5
RGG12304Näringslära II1,5
RGG12305Mikrobiologi och hygien1,5
RGG12306Produktionshygien och kvalitetskontroll1,5
RHA12400Turismtjänster3
RGG12402Boknings- och receptionsfunktioner
RHA12500Språkstudier7,5
RGG12501Finska, företags- och produkpresentation1,5
RGG12502Franska, nybörjarkurs1,5
RGG12503Franska, fortsättningskurs I1,5
RGG12504Franska, fortsättningskurs II ( valbar )1,5
RGG12505Tyska, hotell- och turistbranshens kommunikation ( valbar )1,5
 
RHA20000INRIKTADE STUDIER60
RHA21000Inriktningsalternativ av turism
RHA21100Turism15
RHA21101Turismens verksamhetsmiljö och olika slag av affärsversamhet1,5
RHA21102Planering av produktutveckling inom turism1,5
RHA21103Försäljning och marknadsföring inom turism1,5
RHA21104Boknings- och distributionssystem inom turism3
RHA2110AOperativt ledarskap i ett turist- och inkvarteringsföretag1,5
RHA21106Rural Tourism as a Business3
RHA21107International Tourism3
RHA21200Marknadsföring av tjänster15
RHA21201Grunderna i marknadsföring1,5
RHA21202Kundbetjäning3
RHA21203Marknadskommunikation inom ett serviceföretag3
RHA21204Marknadsundersökning och planering av marknadsföringen3
RHA21205Marknadsföring av tjänster1,5
RHA21206Planering och utveckling av affärsidéer inom serviceföretag3
RHA21300Turist- och inkvarteringsservice15
RHA21301Turistprogramservice och upplevelseturism1,5
RHA21302Resebyråtjänster1,5
RHA21303Turismutveckling på olika nivåer1,5
RHA21304Ledarskap och miljö1,5
RHA21305Turistsociologi1,5
RHA2140AUtrymmes- och apparaturplanering1,5
RHA2140DAnskaffning och lagring1,5
RHA2140GOrderverksamhet I1,5
RHA2140JMatproduktionsplanering1,5
RHA2140MMatproduktionsplanering1,5
RHA22300Företagsekonomi och -administration15
RHA22301Ledning utav serviceföretag3
RHA22302Företagsrätt1,5
RHA22303Företagsbeskattning1,5
RHA22304Säkerhet inom företag i inkvarterings-, turist- och förplägnadsbranschen1,5
RHA22305Serviceföretags ekonomiska system1,5
RHA22306Lönsamhetsberäkning i ett serviceföretag1,5
RHA22307Täckningsbidragsberäkning i ett serv.företag1,5
RHA22308Budgetering och finansiering i ett serviceföretag1,5
RHA22309Intern och extern kontroll1,5
RHA22000Inriktningsalternativ av inkvarterings- och kosthållsbranschen
RHA22100Inkvarterings- och restaurangservice15
RHA22101Salsbetjäning II1,5
RHA22102Orderverksamhet II1,5
RHA22103Salipalvelun työnjohto I3
RHA22104Oenologia 21,5
RHA22105Barlära1,5
RHA2110BOperativt ledarskap i ett turist- och inkvarteringsföretag6
RHA22200Restaurangservice15
RHA22201Personalplanering inom sal1,5
RHA22202Matkulturer och mattrender3
RHA22203Arbetsledning inom sal II3
RHA2140BUtrymmes- och apparaturplanering1,5
RHA2140EAnskaffning och lagring1,5
RHA2140HOrderverksamhet I1,5
RHA2140KMatproduktionsplanering1,5
RHA2140NMatproduktionsplanering1,5
RHA22230Inriktningsalternativ: Livsmedels- och kosthållningsbranschen
RHA23100Kosthållningsservice15
RHA23101Matproduktion II3
RHA23102Livsmedelslära1,5
RHA23103Näringslära III1,5
RHA23104Ruokatuotanto III6
RHA23105Ravitsemispalvelujen suunnitteluprosessi1,5
RHA23106Matkulturer och mattrender1,5
RHA23200Livsmedelsvetenskap15
RHA23201Ledarskap inom matservice3
RHA23202Produktplanering inom matservice3
RHA23203Planering och handledning inom rengöring1,5
RHA2140CUtrymmes- och apparaturplanering1,5
RHA2140FAnskaffning och lagring1,5
RHA2140IOrderverksamhet I1,5
RHA2140LMatproduktionsplanering1,5
RHA2140OMatproduktionsplanering1,5
 
RHA30000FRITT VALBARA STUDIER15
 
RHA40000PRAKTIK30
 
RHA50000LÄRDOMSPROV15