VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Affärsledning i hotell och restaurang (R-HA) > H1997Y

Affärsledning i hotell och restaurang (R-HA H1997Y)

Tutkintonimike: Restonomi (AMK)
Opetusmuoto: Päiväopetus
Alku: 14.8.1997
Laajuus: 210 op
Kesto: 3,5 vuotta
Kieli: Ruotsi
 
KoodiNimiOP
 
RHA10000GRUNDSTUDIER90
RHA11100Orienterande studier3
GGG1103Gemensamma introduktionsstudier för Vasa YH1,5
GGG1113CIntroduktionsstudier vid enheten för hotell- och restaurangutbildning1,5
RHA12500Språkstudier24
GGG11300Kommunikation4,5
GGG11301Modersmålet, grunderna i skriftlig kommunikation1,5
GGG11304Modersmålet, fackterminologi1,5
GGG11305Modersmålet, muntlig kommunikation1,5
RGG11300Finska6
RGG1121BFinska: muntlig kommunikation1,5
RGG1131CFinska: skriftlig kommunikation1,5
RGG1131DFinska: affärskommunikation1,5
RGG11315Finska: Suomi Pohjolassa1,5
RGG11320Engelska6
RGG1132BEnglanti 11,5
RGG11323Engelska 23
RGG11324Engelska, förståelse av facktexter1,5
RGG11330Tyska4,5
RGG11325Tyska, restaurangbranschens fackterminologi1,5
RGG11326Tyska, inkvarteringsbranschens fackterminologi1,5
RGG11327Tyska, hotell- och turistbranschens kommunikation1,5
RGG11340Franska4,5
RGG11328Ranska, alkeiskurssi1,5
RGG11329Ranska, jatkokurssi 11,5
RGG11330Franska, fortsättningskurs 21,5
RHA12700Matematisk-naturvetenskapliga studier7,5
RGG11501Handelsmatematikens grunder1,5
RGG11502Grunderna i statistik och forskningsmetodik1,5
RGG11503Fysik1,5
RGG11504Miljövård1,5
RGG11505Livsmedelskemi1,5
RHA12800Informationsbehandling9
GGG11404Grunderna i informationsteknik3
RGG12101Datorstödd planering inom servicebranschen3
GGG1140CDatanät och multimedia3
RHA12900Samhälle och företagsverksamhet24
RHA12901Grunderna i företagsekonomi1,5
RHA11206Inkvartering och affärsverksamhet1,5
RGG12102Alkohol och alkohollagstiftning1,5
RGG12103Työoikeus, osa 13
RHA22302Företagsrätt1,5
RGG11205Grunderna i bokföring1,5
RHA21201Grunderna i marknadsföring1,5
RHA22303Företagsbeskattning1,5
RHA21206Planering och utveckling av affärsidéer inom serviceföretag3
RGG12105Serviceföretags operativa verksamhet4,5
RGG12306Produktionshygien och kvalitetskontroll1,5
RHA21401Sensorisk analys1,5
RHA12200Restaurangservice6
RGG12201Salsbetjäning I4,5
RGG12202Oenologi 11,5
RHA12300Matproduktion12
RGG12302Livsmedelskunskap1,5
RGG12303Näringslära 13
RGG12301Matproduktion I7,5
RHA12400Turismtjänster4,5
RGG12401Introduktion till turism1,5
RGG12402Boknings- och receptionsfunktioner3
 
RHA20000INRIKTADE STUDIER60
RHA21000Inriktningsalternativ av turism
RHA21100Turism15
RHA21101Turismens verksamhetsmiljö och olika slag av affärsversamhet1,5
RHA21102Planering av produktutveckling inom turism1,5
RHA21103Försäljning och marknadsföring inom turism1,5
RHA21104Boknings- och distributionssystem inom turism1,5
RHA22005Analys av ekonomi och verksamhet inom ett inkvarteringsföretag1,5
RHA22006Planering av ekonomin och verksamhet inom ett branschföretag1,5
RHA2200AOperativt ledarskap i ett turism- och inkvarteringföretag1,5
RHA22008Integrerade språkstudier1,5
RHA21106Rural Tourism as a Business1,5
RHA21107International Tourism1,5
RHA21200Marknadsföring av tjänster15
RHA21203Marknadskommunikation inom ett serviceföretag3
RHA21204Marknadsundersökning och planering av marknadsföringen3
RHA21205Marknadsföring av tjänster1,5
RHA21108Kvalitet som konkurrensmedel i ett serviceföretag3
RHA21109Företagande1,5
RHA21202Kundbetjäning3
RHA22300Företagsekonomi och -administration15
RHA21210Psykologi1,5
RHA21211Personalledning i ett serviceföretag1,5
RHA22301Ledning utav serviceföretag3
RHA22304Säkerhet inom företag i inkvarterings-, turist- och förplägnadsbranschen1,5
RHA22305Serviceföretags ekonomiska system1,5
RHA22306Lönsamhetsberäkning i ett serviceföretag1,5
RHA22307Täckningsbidragsberäkning i ett serv.företag1,5
RHA22308Budgetering och finansiering i ett serviceföretag1,5
RHA22309Intern och extern kontroll1,5
RHA21300Turist- och inkvarteringsservice15
RHA21301Turistprogramservice och upplevelseturism1,5
RHA21302Resebyråtjänster1,5
RHA2130BTurismutveckling på lokal, regional och nationell nivå1,5
RHA21304Ledarskap och miljö1,5
RHA21305Turistsociologi1,5
RCC1230AMicrobiology and Hygiene1,5
RHA2140AUtrymmes- och apparaturplanering1,5
RHA2140DAnskaffning och lagring1,5
RHA2140IOrderverksamhet I1,5
RHA2140LMatproduktionsplanering1,5
RHA22000Inriktningsalternativ av inkvarterings- och kosthållsbranschen
RHA22100Inkvarterings- och restaurangservice15
RHA22101Salsbetjäning II1,5
RHA22102Orderverksamhet II1,5
RHA22103Salipalvelun työnjohto I3
RHA22104Oenologia 21,5
RHA22105Barlära1,5
RHA2200BOperativt ledarskap i ett turism- och inkvarteringföretag6
RHA22200Restaurangservice15
RHA22201Personalplanering inom sal1,5
RHA22202Matkulturer och mattrender3
RHA22203Arbetsledning inom sal II3
RCC1230BMicrobiology and Hygiene1,5
RHA2140BUtrymmes- och apparaturplanering1,5
RHA2140EAnskaffning och lagring1,5
RHA2140JMatproduktionsplanering1,5
RHA2140MMatproduktionsplanering1,5
RHA23000Inriktningsalternativ av livsmedels- och kosthållningsbranschen
RHA23100Kosthållningsservice15
RHA23101Matproduktion II3
RHA23102Livsmedelslära1,5
RHA23103Näringslära III1,5
RHA23104Ruokatuotanto III6
RHA23105Ravitsemispalvelujen suunnitteluprosessi1,5
RHA23106Matkulturer och mattrender1,5
RHA23200Livsmedelsvetenskap15
RHA23201Ledarskap inom matservice3
RHA23202Produktplanering inom matservice3
RHA23203Planering och handledning inom rengöring1,5
RCC1230CMicrobiology and Hygiene1,5
RHA2140CUtrymmes- och apparaturplanering1,5
RHA2140FAnskaffning och lagring1,5
RHA2140KMatproduktionsplanering1,5
RHA2140NMatproduktionsplanering1,5
 
RHA30000FRITT VALBARA STUDIER15
 
RHA40000PRAKTIK30
 
RHA50000LÄRDOMSPROV15