| | |
---|
Koodi | Nimi | OP |
---|
|
RHA10000 | GRUNDSTUDIER | 90 |
RHA11100 | Orienterande studier | 3 |
GGG1103 | Gemensamma introduktionsstudier för Vasa YH | 1,5 |
GGG1113C | Introduktionsstudier vid enheten för hotell- och restaurangutbildning | 1,5 |
RHA12500 | Språkstudier | 24 |
GGG11300 | Kommunikation | 4,5 |
GGG11301 | Modersmålet, grunderna i skriftlig kommunikation | 1,5 |
GGG11304 | Modersmålet, fackterminologi | 1,5 |
GGG11305 | Modersmålet, muntlig kommunikation | 1,5 |
RGG11300 | Finska | 6 |
RGG1121B | Finska: muntlig kommunikation | 1,5 |
RGG1131C | Finska: skriftlig kommunikation | 1,5 |
RGG1131D | Finska: affärskommunikation | 1,5 |
RGG11315 | Finska: Suomi Pohjolassa | 1,5 |
RGG11320 | Engelska | 6 |
RGG1132B | Englanti 1 | 1,5 |
RGG11323 | Engelska 2 | 3 |
RGG11324 | Engelska, förståelse av facktexter | 1,5 |
RGG11330 | Tyska | 4,5 |
RGG11325 | Tyska, restaurangbranschens fackterminologi | 1,5 |
RGG11326 | Tyska, inkvarteringsbranschens fackterminologi | 1,5 |
RGG11327 | Tyska, hotell- och turistbranschens kommunikation | 1,5 |
RGG11340 | Franska | 4,5 |
RGG11328 | Ranska, alkeiskurssi | 1,5 |
RGG11329 | Ranska, jatkokurssi 1 | 1,5 |
RGG11330 | Franska, fortsättningskurs 2 | 1,5 |
RHA12700 | Matematisk-naturvetenskapliga studier | 7,5 |
RGG11501 | Handelsmatematikens grunder | 1,5 |
RGG11502 | Grunderna i statistik och forskningsmetodik | 1,5 |
RGG11503 | Fysik | 1,5 |
RGG11504 | Miljövård | 1,5 |
RGG11505 | Livsmedelskemi | 1,5 |
RHA12800 | Informationsbehandling | 9 |
GGG11404 | Grunderna i informationsteknik | 3 |
RGG12101 | Datorstödd planering inom servicebranschen | 3 |
GGG1140C | Datanät och multimedia | 3 |
RHA12900 | Samhälle och företagsverksamhet | 24 |
RHA12901 | Grunderna i företagsekonomi | 1,5 |
RHA11206 | Inkvartering och affärsverksamhet | 1,5 |
RGG12102 | Alkohol och alkohollagstiftning | 1,5 |
RGG12103 | Työoikeus, osa 1 | 3 |
RHA22302 | Företagsrätt | 1,5 |
RGG11205 | Grunderna i bokföring | 1,5 |
RHA21201 | Grunderna i marknadsföring | 1,5 |
RHA22303 | Företagsbeskattning | 1,5 |
RHA21206 | Planering och utveckling av affärsidéer inom serviceföretag | 3 |
RGG12105 | Serviceföretags operativa verksamhet | 4,5 |
RGG12306 | Produktionshygien och kvalitetskontroll | 1,5 |
RHA21401 | Sensorisk analys | 1,5 |
RHA12200 | Restaurangservice | 6 |
RGG12201 | Salsbetjäning I | 4,5 |
RGG12202 | Oenologi 1 | 1,5 |
RHA12300 | Matproduktion | 12 |
RGG12302 | Livsmedelskunskap | 1,5 |
RGG12303 | Näringslära 1 | 3 |
RGG12301 | Matproduktion I | 7,5 |
RHA12400 | Turismtjänster | 4,5 |
RGG12401 | Introduktion till turism | 1,5 |
RGG12402 | Boknings- och receptionsfunktioner | 3 |
|
RHA20000 | INRIKTADE STUDIER | 60 |
RHA21000 | Inriktningsalternativ av turism | |
RHA21100 | Turism | 15 |
RHA21101 | Turismens verksamhetsmiljö och olika slag av affärsversamhet | 1,5 |
RHA21102 | Planering av produktutveckling inom turism | 1,5 |
RHA21103 | Försäljning och marknadsföring inom turism | 1,5 |
RHA21104 | Boknings- och distributionssystem inom turism | 1,5 |
RHA22005 | Analys av ekonomi och verksamhet inom ett inkvarteringsföretag | 1,5 |
RHA22006 | Planering av ekonomin och verksamhet inom ett branschföretag | 1,5 |
RHA2200A | Operativt ledarskap i ett turism- och inkvarteringföretag | 1,5 |
RHA22008 | Integrerade språkstudier | 1,5 |
RHA21106 | Rural Tourism as a Business | 1,5 |
RHA21107 | International Tourism | 1,5 |
RHA21200 | Marknadsföring av tjänster | 15 |
RHA21203 | Marknadskommunikation inom ett serviceföretag | 3 |
RHA21204 | Marknadsundersökning och planering av marknadsföringen | 3 |
RHA21205 | Marknadsföring av tjänster | 1,5 |
RHA21108 | Kvalitet som konkurrensmedel i ett serviceföretag | 3 |
RHA21109 | Företagande | 1,5 |
RHA21202 | Kundbetjäning | 3 |
RHA22300 | Företagsekonomi och -administration | 15 |
RHA21210 | Psykologi | 1,5 |
RHA21211 | Personalledning i ett serviceföretag | 1,5 |
RHA22301 | Ledning utav serviceföretag | 3 |
RHA22304 | Säkerhet inom företag i inkvarterings-, turist- och förplägnadsbranschen | 1,5 |
RHA22305 | Serviceföretags ekonomiska system | 1,5 |
RHA22306 | Lönsamhetsberäkning i ett serviceföretag | 1,5 |
RHA22307 | Täckningsbidragsberäkning i ett serv.företag | 1,5 |
RHA22308 | Budgetering och finansiering i ett serviceföretag | 1,5 |
RHA22309 | Intern och extern kontroll | 1,5 |
RHA21300 | Turist- och inkvarteringsservice | 15 |
RHA21301 | Turistprogramservice och upplevelseturism | 1,5 |
RHA21302 | Resebyråtjänster | 1,5 |
RHA2130B | Turismutveckling på lokal, regional och nationell nivå | 1,5 |
RHA21304 | Ledarskap och miljö | 1,5 |
RHA21305 | Turistsociologi | 1,5 |
RCC1230A | Microbiology and Hygiene | 1,5 |
RHA2140A | Utrymmes- och apparaturplanering | 1,5 |
RHA2140D | Anskaffning och lagring | 1,5 |
RHA2140I | Orderverksamhet I | 1,5 |
RHA2140L | Matproduktionsplanering | 1,5 |
RHA22000 | Inriktningsalternativ av inkvarterings- och kosthållsbranschen | |
RHA22100 | Inkvarterings- och restaurangservice | 15 |
RHA22101 | Salsbetjäning II | 1,5 |
RHA22102 | Orderverksamhet II | 1,5 |
RHA22103 | Salipalvelun työnjohto I | 3 |
RHA22104 | Oenologia 2 | 1,5 |
RHA22105 | Barlära | 1,5 |
RHA2200B | Operativt ledarskap i ett turism- och inkvarteringföretag | 6 |
RHA22200 | Restaurangservice | 15 |
RHA22201 | Personalplanering inom sal | 1,5 |
RHA22202 | Matkulturer och mattrender | 3 |
RHA22203 | Arbetsledning inom sal II | 3 |
RCC1230B | Microbiology and Hygiene | 1,5 |
RHA2140B | Utrymmes- och apparaturplanering | 1,5 |
RHA2140E | Anskaffning och lagring | 1,5 |
RHA2140J | Matproduktionsplanering | 1,5 |
RHA2140M | Matproduktionsplanering | 1,5 |
RHA23000 | Inriktningsalternativ av livsmedels- och kosthållningsbranschen | |
RHA23100 | Kosthållningsservice | 15 |
RHA23101 | Matproduktion II | 3 |
RHA23102 | Livsmedelslära | 1,5 |
RHA23103 | Näringslära III | 1,5 |
RHA23104 | Ruokatuotanto III | 6 |
RHA23105 | Ravitsemispalvelujen suunnitteluprosessi | 1,5 |
RHA23106 | Matkulturer och mattrender | 1,5 |
RHA23200 | Livsmedelsvetenskap | 15 |
RHA23201 | Ledarskap inom matservice | 3 |
RHA23202 | Produktplanering inom matservice | 3 |
RHA23203 | Planering och handledning inom rengöring | 1,5 |
RCC1230C | Microbiology and Hygiene | 1,5 |
RHA2140C | Utrymmes- och apparaturplanering | 1,5 |
RHA2140F | Anskaffning och lagring | 1,5 |
RHA2140K | Matproduktionsplanering | 1,5 |
RHA2140N | Matproduktionsplanering | 1,5 |
|
RHA30000 | FRITT VALBARA STUDIER | 15 |
|
RHA40000 | PRAKTIK | 30 |
|
RHA50000 | LÄRDOMSPROV | 15 |