VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Vapaasti valittavat opinnot (H-VV) > 2008 > Ruoanvalmistuksen ohjaaminen arjen hallinnassa (RXV0006)

Ruoanvalmistuksen ohjaaminen arjen hallinnassa

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: RXV0006
Tyyppi: Valinnainen / Sijoittamaton
OPS: H-VV 2008
Taso: Täydennyskoulutus yms.
Laajuus: 3 op
Opetuskieli: Suomi

Osaamistavoitteet

Opiskelija:
- osaa suunnitella ja ohjata ryhmissä tehtävää yksinkertaisia käytännön harjoituksia, sekä tunnistaa vaara tilanteet.
- hallitsee ateria suunnittelun alkeet ja osaa suunnitella ateria pieniä kokonaisuuksia.
- osaa ruoanvalmistus menetelmät

Sisältö

Ateria suunnittelun perusteet lautasmallin mukaan. Ruoanvalmistusmenetelmät, kattaminen ja tarjoilu. Käytännön työn suunnittelu, organisointi ja ohjaus.

Opiskelumateriaali

Määritellään myöhemmin

Opetusmuoto / Opetusmenetelmät

Luennot, Havaintoesitykset, Käytännön harjoituksia, projekti- tai suunnittelutehtävä

Arviointimenetelmät

Hyväksytty / Hylätty
Hyväksytysti suoritettu projektitehtävä tai suunnittelutehtävä.


Takaisin