VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Terveydenhoitajakoulutus (TH) > 2014 > Vuosi 2 > Dietetiikka (SSHP1905)

Dietetiikka

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: SSHP1905
Tyyppi: Pakollinen / Perusopinnot
OPS: TH 2014
Taso: Terveydenhoitaja (AMK)
Opiskeluvuosi: 2 (2015-2016)
Laajuus: 1 op
Vastuuopettaja: Lehtola, Kirsi
Opetuskieli: Suomi

Toteutukset lukuvuonna 2015-2016

Tot.Ryhmä(t)OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
4S-SH-2C, S-TH-2A, S-TH-2B1.9.2015 – 19.12.2015Diana HaldinSuomi21.8.2015 – 13.9.2015
5S-SH-2CK4.1.2016 – 30.4.2016Mari YlitaloSuomi7.12.2015 – 11.3.2016
6S-SH-2B4.1.2016 – 4.6.2016Mari YlitaloSuomi7.12.2015 – 10.2.2016
7S-SH-2A, S-SH-2DK4.1.2016 – 30.4.2016Mari YlitaloSuomi7.12.2015 – 11.3.2016

Osaamistavoitteet

Opiskelija tuntee keskeiset erityisruokavaliot ja niiden merkityksen sairauden hoidossa

Opiskelijan työmäärä

Työmäärä yhteensä: 27 h
-mistä työjärjestyksessä olevaa opiskelua: 13 h
-mistä itsenäistä opiskelua: 14 h

Sisältö

Diabetes-, sydän- ja kihtipotilaan ruokavaliot

Opiskelumateriaali

Luennoitsijan ilmoittama materiaali

Opetusmuoto / Opetusmenetelmät

Luennot ja itsenäinen opiskelu

Arviointikriteerit

Taso 5.
Opiskelija osaa
- tietyt erityisruokavaliot ja soveltaa ruokavaliotietoutta sairauksien hoitamisessa

Taso 3.
Opiskelija osaa:
- tietyt erityisruokavaliot ja tietää niiden merkityksen sairauden hoidossa

Taso 1.
Opiskelija osaa:
- kertoa pääpiirteitä erityisruokavalioista

Arviointimenetelmät

Koe tai kirjallinen oppimistehtävä, numeerinen arviointi (0-5).


Takaisin