VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Terveydenhoitajakoulutus (TH) > 2014 > Vuosi 1 > Ravitsemus (SSHP1304)

Ravitsemus

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: SSHP1304
Tyyppi: Pakollinen / Perusopinnot
OPS: TH 2014
Taso: Terveydenhoitaja (AMK)
Opiskeluvuosi: 1 (2014-2015)
Laajuus: 1 op
Vastuuopettaja: Nurmi, Regina
Opetuskieli: Suomi

Toteutukset lukuvuonna 2014-2015

Tot.Ryhmä(t)OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
5S-SH-1A, S-TH-1A5.1.2015 – 5.6.2015Kirsi SalomaaSuomi8.12.2014 – 12.1.2015
6S-SH-1B, S-TH-1B5.1.2015 – 5.6.2015Kirsi SalomaaSuomi8.12.2014 – 12.1.2015
7S-SH-1C5.1.2015 – 1.5.2015Kirsi SalomaaSuomi8.12.2014 – 12.1.2015
8S-SH-1CK, S-SH-1DK5.1.2015 – 1.5.2015Kirsi SalomaaSuomi8.12.2014 – 16.1.2015
9S-SH-2CK5.1.2015 – 20.2.2015Kirsi SalomaaSuomi7.12.2014 – 12.1.2015

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa kuvata ravintoaineet ja niiden tehtävät ihmisen ravitsemuksessa. Opiskelija osaa määrittää ravinnontarpeen. Opiskelija osaa kuvata vallitsevat ravitsemussuositukset ja niiden perustelut.

Opiskelijan työmäärä

Työmäärä yhteensä: 27 h
- mistä työjärjestyksessä olevaa opiskelua 13h
- mistä itsenäistä opiskelua 14 h

Edeltävät opinnot / Suositellut valinnaiset opinnot

Edeltäviä opintoja ei tarvita

Sisältö

Ihmisen ravitsemuksen perusteet. Ravintoaineet ja niiden tehtävät ihmisen ravitsemuksessa. Ravinnontarve. Ravitsemussuositukset.

Opiskelumateriaali

Ilmoitetaan opintojakson alussa.

Opetusmuoto / Opetusmenetelmät

Ilmoitetaan opintojakson alkaessa.

Arviointikriteerit

Taso 5:
Opiskelija osaa
- kuvata ravintoaineet ja niiden tehtävät ihmisen ravitsemuksessa käyttäen alan keskeisiä käsitteitä
- määrittää ravinnontarpeen
- perustella vallitsevat ravintosuositukset

Taso 3:
Opiskelija osaa
- kuvata keskeiset ravintoaineet ja niiden tehtävät ihmisen ravitsemuksessa
- määrittää ravinnontarpeen
- kuvata vallitsevat ravitsemussuositukset

Taso 1:
Opiskelija osaa
- luetella keskeisiä ravintoaineita ja niiden tehtäviä ihmisen ravitsemuksessa
- ravinnontarpeen perusteet
- luetella vallitsevat ravitsemussuositukset

Arviointimenetelmät

Ilmoitetaan kurssin alussa


Takaisin