VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Vakuutus- ja sijoitustoiminnan erikoistumisopinnot (T-VS) > 2011 > Sopimusoikeus (TVSX0002)

Sopimusoikeus

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: TVSX0002
Tyyppi: Pakollinen / Ammattiopinnot
OPS: T-VS 2011
Taso: Erikoistumiskoulutus
Laajuus: 3 op
Vastuuopettaja: Hartman, Tuula
Opetuskieli: Suomi

Osaamistavoitteet

Opiskelija syventää tietämystään sopimusoikeudellisesta sääntelystä ja sen merkityksestä. Opiskelija perehtyy keskeisten periaatteiden sisältöön ja lisäksi tutustuu johonkin erityisopimusoikeuden alaan. Opiskelija tunnistaa keskeiset sopimusriskit.

Opiskelijan työmäärä

Luennot ja harjoitukset 40 h, kokeeseen valmistautuminen 10 h, harjoitukset 10 h, itsenäinen työskentely ja reflektointi 20 h

Edeltävät opinnot / Suositellut valinnaiset opinnot

Ei edeltäviä opintoja

Sisältö

Irtaimen kauppa, kuluttajakauppa, sähköiset sopimukset, vakiosopimukset, kansainväliset sopimukset, toimeksianto- ja palvelusopimukset sekä IT-oikeuden perusteet

Opiskelumateriaali

Hemmo, Mika: Sopimusoikeus I, II ja III osittain

Opetusmuoto / Opetusmenetelmät

Luennot, kirjallisuus ja oikeustapaukset

Arviointikriteerit

1 Opiskelija tunnistaa ja ymmärtää keskeiset teoriat, periaatteet ja menetelmät. Hän tunnistaa alansa asiantuntijuusalueen.

3 Opiskelija osaa käyttää keskeisiä käsitteitä tehtävissä ja ymmärtää taustalla olevat teoreettiset lähtökohdat. Hän osaa määritellä alansa asiantuntija-alueen.

5 Opiskelija osaa perustella asiantuntijatehtävissä toimiessaan tekemiään ratkaisuja. Hän tunnistaa alan kehittämistarpeita.

Arviointimenetelmät

Kurssikoe, harjoitustyöt ja aktiivinen osallistuminen. Numeerinen arviointi (0-5)


Takaisin