Dietetiikka
Rakennetyyppi: | Opintojakso |
---|---|
Koodi: | SSHP1905 |
Tyyppi: | Pakollinen / Perusopinnot |
OPS: | S-SH 2013T |
Taso: | Terveydenhoitaja (AMK) |
Opiskeluvuosi: | 2 (2014-2015) |
Laajuus: | 1 op |
Vastuuopettaja: | Lehtola, Kirsi |
Opetuskieli: | Suomi |
Toteutukset lukuvuonna 2014-2015
Tot. | Ryhmä(t) | Opiskeluaika | Opettaja(t) | Kieli | Ilmoittautuminen |
---|---|---|---|---|---|
1 | S-SH-2A, S-SH-2CK | 5.1.2015 – 5.6.2015 | Kirsi Salomaa | Suomi | 8.12.2014 – 12.1.2015 |
2 | S-SH-2B, S-TH-2A | 5.1.2015 – 29.4.2015 | Kirsi Salomaa | Suomi | 8.12.2014 – 12.1.2015 |
3 | S-SH-2VK, S-TH-2B | 5.1.2015 – 1.5.2015 | Kirsi Salomaa | Suomi | 8.12.2014 – 12.1.2015 |
Osaamistavoitteet
Opiskelija tuntee keskeiset erityisruokavaliot ja niiden merkityksen sairauden hoidossa
Opiskelijan työmäärä
Työmäärä yhteensä: 27 h
-mistä työjärjestyksessä olevaa opiskelua: 13 h
-mistä itsenäistä opiskelua: 14 h
Sisältö
Diabetes-, sydän- ja kihtipotilaan ruokavaliot
Opiskelumateriaali
Luennoitsijan ilmoittama materiaali
Opetusmuoto / Opetusmenetelmät
Luennot ja itsenäinen opiskelu
Arviointikriteerit
Taso 5.
Opiskelija osaa
- tietyt erityisruokavaliot ja soveltaa ruokavaliotietoutta sairauksien hoitamisessa
Taso 3.
Opiskelija osaa:
- tietyt erityisruokavaliot ja tietää niiden merkityksen sairauden hoidossa
Taso 1.
Opiskelija osaa:
- kertoa pääpiirteitä erityisruokavalioista
Arviointimenetelmät
Koe tai kirjallinen oppimistehtävä, numeerinen arviointi (0-5).