VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hoitotyö (S-SH) > 2013H > Vuosi 1 > Ravitsemus (SSHP1304)

Ravitsemus

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: SSHP1304
Tyyppi: Pakollinen / Perusopinnot
OPS: S-SH 2013H
Taso: Sairaanhoitaja (AMK)
Opiskeluvuosi: 1 (2013-2014)
Laajuus: 1 op
Vastuuopettaja: Nurmi, Regina
Opetuskieli: Suomi

Toteutukset lukuvuonna 2013-2014

Tot.Ryhmä(t)OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
1S-TH-1A2.9.2013 – 20.12.2013Katja RosenzveigSuomi16.8.2013 – 20.9.2013
2S-SH-1A, S-SH-1B28.10.2013 – 20.12.2013Katja RosenzveigSuomi16.8.2013 – 20.9.2013
4S-SH-1VK7.1.2014 – 30.5.2014Kirsi SalomaaSuomi9.12.2013 – 14.3.2014

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa kuvata ravintoaineet ja niiden tehtävät ihmisen ravitsemuksessa. Opiskelija osaa määrittää ravinnontarpeen. Opiskelija osaa kuvata vallitsevat ravitsemussuositukset ja niiden perustelut.

Opiskelijan työmäärä

Työmäärä yhteensä: 27 h
- mistä työjärjestyksessä olevaa opiskelua 13h
- mistä itsenäistä opiskelua 14 h

Edeltävät opinnot / Suositellut valinnaiset opinnot

Edeltäviä opintoja ei tarvita

Sisältö

Ihmisen ravitsemuksen perusteet. Ravintoaineet ja niiden tehtävät ihmisen ravitsemuksessa. Ravinnontarve. Ravitsemussuositukset.

Opiskelumateriaali

Ilmoitetaan opintojakson alussa.

Opetusmuoto / Opetusmenetelmät

Ilmoitetaan opintojakson alkaessa.

Arviointikriteerit

Taso 5:
Opiskelija osaa
- kuvata ravintoaineet ja niiden tehtävät ihmisen ravitsemuksessa käyttäen alan keskeisiä käsitteitä
- määrittää ravinnontarpeen
- perustella vallitsevat ravintosuositukset

Taso 3:
Opiskelija osaa
- kuvata keskeiset ravintoaineet ja niiden tehtävät ihmisen ravitsemuksessa
- määrittää ravinnontarpeen
- kuvata vallitsevat ravitsemussuositukset

Taso 1:
Opiskelija osaa
- luetella keskeisiä ravintoaineita ja niiden tehtäviä ihmisen ravitsemuksessa
- ravinnontarpeen perusteet
- luetella vallitsevat ravitsemussuositukset

Arviointimenetelmät

Ilmoitetaan kurssin alussa


Takaisin