Dietetiikka
Rakennetyyppi: | Opintojakson osa |
---|---|
Koodi: | SHA0306H |
Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
OPS: | S-SH 2008T |
Taso: | Terveydenhoitaja (AMK) |
Opiskeluvuosi: | 1 (2008-2009) |
Laajuus: | 1 op |
Vastuuopettaja: | Nurmi, Regina |
Opetuskieli: | Suomi |
Toteutukset lukuvuonna 2008-2009
Tot. | Ryhmä(t) | Opiskeluaika | Opettaja(t) | Kieli | Ilmoittautuminen |
---|---|---|---|---|---|
14 | S-SH-1CK | 25.8.2008 – 22.10.2008 | Kirsi Salomaa | Suomi | 15.8.2008 – 31.8.2008 |
15 | 25.8.2008 – 22.10.2008 | Kirsi Salomaa | Suomi | 15.8.2008 – 31.8.2008 | |
16 | S-SH-1A | 5.1.2009 – 7.3.2009 | Kirsi Salomaa | Suomi | 8.12.2008 – 11.1.2009 |
17 | S-SH-1B | 5.1.2009 – 7.3.2009 | Kirsi Salomaa | Suomi | 8.12.2008 – 11.1.2009 |
18 | S-TH-1A | 9.3.2009 – 2.5.2009 | Kirsi Salomaa | Suomi | 16.2.2009 – 15.3.2009 |
Osaamistavoitteet
Opiskelija tuntee yleisimmät erikoisruokavaliot ja ymmärtää niiden merkityksen sairauden hoitamisessa.
Sisältö
Erikoisruokavaliot.
Opiskelumateriaali
- Haglund, B. & Hakala-Lahtinen, P. & Huupponen, T. Ventola, A-L 2001. Ihmisen ravitsemus. 4. p. Helsinki. WSOY.
- Luennoitsijan osoittama muu kirjallisuus.
Opetusmuoto / Opetusmenetelmät
Luennot ja itsenäinen opiskelu.
Arviointimenetelmät
Osallistuminen luennoille. Tentti. Numeerinen arviointi.