Dietetiikka
| Rakennetyyppi: | Opintojakson osa |
|---|---|
| Koodi: | SHA0306H |
| Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
| OPS: | S-SH 2008T |
| Taso: | Terveydenhoitaja (AMK) |
| Opiskeluvuosi: | 1 (2008-2009) |
| Laajuus: | 1 op |
| Vastuuopettaja: | Nurmi, Regina |
| Opetuskieli: | Suomi |
Toteutukset lukuvuonna 2008-2009
| Tot. | Ryhmä(t) | Opiskeluaika | Opettaja(t) | Kieli | Ilmoittautuminen |
|---|---|---|---|---|---|
| 14 | S-SH-1CK | 25.8.2008 – 22.10.2008 | Kirsi Salomaa | Suomi | 15.8.2008 – 31.8.2008 |
| 15 | 25.8.2008 – 22.10.2008 | Kirsi Salomaa | Suomi | 15.8.2008 – 31.8.2008 | |
| 16 | S-SH-1A | 5.1.2009 – 7.3.2009 | Kirsi Salomaa | Suomi | 8.12.2008 – 11.1.2009 |
| 17 | S-SH-1B | 5.1.2009 – 7.3.2009 | Kirsi Salomaa | Suomi | 8.12.2008 – 11.1.2009 |
| 18 | S-TH-1A | 9.3.2009 – 2.5.2009 | Kirsi Salomaa | Suomi | 16.2.2009 – 15.3.2009 |
Osaamistavoitteet
Opiskelija tuntee yleisimmät erikoisruokavaliot ja ymmärtää niiden merkityksen sairauden hoitamisessa.
Sisältö
Erikoisruokavaliot.
Opiskelumateriaali
- Haglund, B. & Hakala-Lahtinen, P. & Huupponen, T. Ventola, A-L 2001. Ihmisen ravitsemus. 4. p. Helsinki. WSOY.
- Luennoitsijan osoittama muu kirjallisuus.
Opetusmuoto / Opetusmenetelmät
Luennot ja itsenäinen opiskelu.
Arviointimenetelmät
Osallistuminen luennoille. Tentti. Numeerinen arviointi.
