VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hoitotyö (S-SH) > 2006T > Vuosi 1 > Dietetiikka (SHA0306H)

Dietetiikka

Rakennetyyppi: Opintojakson osa
Koodi: SHA0306H
Tyyppi: Pakollinen / Ammattiopinnot
OPS: S-SH 2006T
Taso: Terveydenhoitaja (AMK)
Opiskeluvuosi: 1 (2006-2007)
Laajuus: 1 op
Vastuuopettaja: Nurmi, Regina
Opetuskieli: Suomi

Toteutukset lukuvuonna 2006-2007

Tot.Ryhmä(t)OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
5 28.8.2006 – 27.10.2006Saila VaahtoniemiSuomi18.8.2006 – 10.9.2006
6S-SH-1B8.1.2007 – 4.5.2007Saila VaahtoniemiSuomi11.12.2006 – 14.1.2007
7S-TH-1A8.1.2007 – 4.5.2007Saila VaahtoniemiSuomi11.12.2006 – 14.1.2007
8S-SH-1A12.3.2007 – 4.5.2007Saila VaahtoniemiSuomi19.2.2007 – 18.3.2007

Osaamistavoitteet

Opiskelija tuntee yleisimmät erikoisruokavaliot ja ymmärtää niiden merkityksen sairauden hoitamisessa.

Sisältö

Erikoisruokavaliot.

Opiskelumateriaali

- Haglund, B. & Hakala-Lahtinen, P. & Huupponen, T. Ventola, A-L 2001. Ihmisen ravitsemus. 4. p. Helsinki. WSOY.
- Luennoitsijan osoittama muu kirjallisuus.

Opetusmuoto / Opetusmenetelmät

Luennot ja itsenäinen opiskelu.

Arviointimenetelmät

Osallistuminen luennoille. Tentti. Numeerinen arviointi.


Takaisin