Dietetiikka
| Rakennetyyppi: | Opintojakson osa |
|---|---|
| Koodi: | SHA0306H |
| Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
| OPS: | S-SH 2006T |
| Taso: | Terveydenhoitaja (AMK) |
| Opiskeluvuosi: | 1 (2006-2007) |
| Laajuus: | 1 op |
| Vastuuopettaja: | Nurmi, Regina |
| Opetuskieli: | Suomi |
Toteutukset lukuvuonna 2006-2007
| Tot. | Ryhmä(t) | Opiskeluaika | Opettaja(t) | Kieli | Ilmoittautuminen |
|---|---|---|---|---|---|
| 5 | 28.8.2006 – 27.10.2006 | Saila Vaahtoniemi | Suomi | 18.8.2006 – 10.9.2006 | |
| 6 | S-SH-1B | 8.1.2007 – 4.5.2007 | Saila Vaahtoniemi | Suomi | 11.12.2006 – 14.1.2007 |
| 7 | S-TH-1A | 8.1.2007 – 4.5.2007 | Saila Vaahtoniemi | Suomi | 11.12.2006 – 14.1.2007 |
| 8 | S-SH-1A | 12.3.2007 – 4.5.2007 | Saila Vaahtoniemi | Suomi | 19.2.2007 – 18.3.2007 |
Osaamistavoitteet
Opiskelija tuntee yleisimmät erikoisruokavaliot ja ymmärtää niiden merkityksen sairauden hoitamisessa.
Sisältö
Erikoisruokavaliot.
Opiskelumateriaali
- Haglund, B. & Hakala-Lahtinen, P. & Huupponen, T. Ventola, A-L 2001. Ihmisen ravitsemus. 4. p. Helsinki. WSOY.
- Luennoitsijan osoittama muu kirjallisuus.
Opetusmuoto / Opetusmenetelmät
Luennot ja itsenäinen opiskelu.
Arviointimenetelmät
Osallistuminen luennoille. Tentti. Numeerinen arviointi.
