VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hoitotyö (S-SH) > 2005T > Vuosi 1 > Dietetiikka (SHA0306H)

Dietetiikka

Rakennetyyppi: Opintojakson osa
Koodi: SHA0306H
Tyyppi: Pakollinen / Ammattiopinnot
OPS: S-SH 2005T
Taso: Sairaanhoitaja (AMK) / Terveydenhoitaja (AMK)
Opiskeluvuosi: 1 (2005-2006)
Laajuus: 1 op
Vastuuopettaja: Nurmi, Regina
Opetuskieli: Suomi

Toteutukset lukuvuonna 2005-2006

Tot.Ryhmä(t)OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
1S-SH-1B2.1.2006 – 28.4.2006Saila VaahtoniemiSuomi5.12.2005 – 2.1.2006
2S-TH-1A17.4.2006 – 24.5.2006Saila VaahtoniemiSuomi13.2.2006 – 6.3.2006
3S-SH-1A2.5.2006 – 24.5.2006Saila VaahtoniemiSuomi10.4.2006 – 2.5.2006
4S-SH-1C2.1.2006 – 24.2.2006Saila VaahtoniemiSuomi5.12.2005 – 2.1.2006

Osaamistavoitteet

Opiskelija tuntee yleisimmät erikoisruokavaliot ja ymmärtää niiden merkityksen sairauden hoitamisessa.

Sisältö

Erikoisruokavaliot.

Opiskelumateriaali

- Haglund, B. & Hakala-Lahtinen, P. & Huupponen, T. Ventola, A-L 2001. Ihmisen ravitsemus. 4. p. Helsinki. WSOY.
- Luennoitsijan osoittama muu kirjallisuus.

Opetusmuoto / Opetusmenetelmät

Luennot ja itsenäinen opiskelu.

Arviointimenetelmät

Osallistuminen luennoille. Tentti. Numeerinen arviointi.


Takaisin