Dietetiikka
| Rakennetyyppi: | Opintojakson osa |
|---|---|
| Koodi: | SHA0306H |
| Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
| OPS: | S-SH 2005H |
| Taso: | Sairaanhoitaja (AMK) |
| Opiskeluvuosi: | 1 (2005-2006) |
| Laajuus: | 1 op |
| Vastuuopettaja: | Nurmi, Regina |
| Opetuskieli: | Suomi |
Toteutukset lukuvuonna 2005-2006
| Tot. | Ryhmä(t) | Opiskeluaika | Opettaja(t) | Kieli | Ilmoittautuminen |
|---|---|---|---|---|---|
| 1 | S-SH-1B | 2.1.2006 – 28.4.2006 | Saila Vaahtoniemi | Suomi | 5.12.2005 – 2.1.2006 |
| 2 | S-TH-1A | 17.4.2006 – 24.5.2006 | Saila Vaahtoniemi | Suomi | 13.2.2006 – 6.3.2006 |
| 3 | S-SH-1A | 2.5.2006 – 24.5.2006 | Saila Vaahtoniemi | Suomi | 10.4.2006 – 2.5.2006 |
| 4 | S-SH-1C | 2.1.2006 – 24.2.2006 | Saila Vaahtoniemi | Suomi | 5.12.2005 – 2.1.2006 |
Osaamistavoitteet
Opiskelija tuntee yleisimmät erikoisruokavaliot ja ymmärtää niiden merkityksen sairauden hoitamisessa.
Sisältö
Erikoisruokavaliot.
Opiskelumateriaali
- Haglund, B. & Hakala-Lahtinen, P. & Huupponen, T. Ventola, A-L 2001. Ihmisen ravitsemus. 4. p. Helsinki. WSOY.
- Luennoitsijan osoittama muu kirjallisuus.
Opetusmuoto / Opetusmenetelmät
Luennot ja itsenäinen opiskelu.
Arviointimenetelmät
Osallistuminen luennoille. Tentti. Numeerinen arviointi.
