Finnish for Hospitality Studies II
Rakennetyyppi: | Opintojakso |
---|---|
Koodi: | RBS1304 |
Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
OPS: | R-TRB 2009 |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Laajuus: | 1 op |
Vastuuopettaja: | Waltermann, Marianne |
Opetuskieli: | Suomi |
Toteutukset
Tot. | Opiskeluaika | Opettaja(t) | Kieli | Ilmoittautuminen |
---|---|---|---|---|
1 | 25.10.2010 – 17.12.2010 | Ulla Piltti | Suomi | 4.10.2010 – 29.10.2010 |
2 | 24.10.2011 – 23.12.2011 | Marianne Waltermann | Ruotsi | 3.10.2011 – 30.10.2011 |
3 | 29.10.2012 – 21.12.2012 | Marianne Waltermann | Ruotsi | 8.10.2012 – 29.10.2012 |
Osaamistavoitteet
Opiskelija perehtyy liikeviestintään; liikekirjeet, -neuvottelut ja erityyppiset raportit.
Opiskelijan työmäärä
Konaistyömäärä 26 h
lähiopetusta 13
itsenäistä työskentelyä 13 h
Edeltävät opinnot / Suositellut valinnaiset opinnot
Finnish For Hospitality Studies I
Sisältö
Liikeviestinnän sanasto, kirjallinen ja suullinen viestintä. neuvottelu, kokouset ja dokumentit.
Opiskelumateriaali
Opettaja antaa materiaalin.
Opetusmuoto / Opetusmenetelmät
Luennot 13 h
Itsenäinen työskentely 13 h
Arviointikriteerit
5= Opiskelija hallitsee erinomaisesti kurssilla käsitellyt asiat ja kykenee hahmottamaan suuret asiakokonaisuudet ja asioiden väliset suhteet. Lisäksi opiskelija kykenee vaihtelevasti, eri olosuhteissa soveltamaan opittuja asioita käytäntöön.
3= Opiskelija osaa kurssilla käsitellyt asiat hyvin ja ymmärtää kurssilla käsiteltyjen asioiden merkityksen asiakokonaisuudessa. Opiskelija kykenee ohjatusti soveltamaan opittua käytäntöön.
1= Opiskelija osaa kurssilla käsitellyt peruskäsitteet ja -asiat.
-Harjoitustöiden painoarvo 40 % ja portfolion 60 %.
Arviointimenetelmät
Numeerinen arviointi (0-5)
Portfolio 70 %
Tuntiosallistuminen 30%