VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Turism (R-TR) > 2011 > Produktion av restaurangupplevelser (RTS2100)

Produktion av restaurangupplevelser

Rakennetyyppi: Opintokokonaisuus
Koodi: RTS2100
Tyyppi: Pakollinen / Ammattiopinnot
OPS: R-TR 2011
Taso: Restonomi (AMK)
Laajuus: 24 op
Vastuuopettaja: Salomaa, Kirsi
Opetuskieli: Ruotsi

Osaamistavoitteet

Du blir förtrogen med serviceföretagets planerings- och utvecklingsprocesser beträffande olika produkter. Du kan planera och förverkliga olika typer av beställningar på restaurang och även i en annan omgivning. Du kan sätta ihop smakliga och hälsosamma måltider för olika kundgrupper med beaktande av verksamhetens lönsamhet. Du behärskar grunderna för produktutveckling och förstår betydelsen av sensorisk analys som en del av kvalitetstänkandet. Du kan uppgöra bidragskalkyler, analysera lönsamheten och effektiviteten samt prissätta produkter och tjänster för olika behov. Du blir förtrogen med specialterminologin i din egen bransch och kan sköta kundbetjäningen både på svenska och på engelska.


Takaisin