Ruokatuotannon syventävät opinnot ja erikoisruokien tarjoilu
| Rakennetyyppi: | Opintojakso | 
|---|---|
| Koodi: | RHL25101 | 
| Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot | 
| OPS: | R-RB H2001Y | 
| Taso: | Restonomi (AMK) | 
| Laajuus: | 4,5 op | 
| Vastuuopettaja: | Martin, Elina | 
Toteutukset
| Tot. | Ryhmä(t) | Opiskeluaika | Opettaja(t) | Kieli | Ilmoittautuminen | 
|---|---|---|---|---|---|
| 1 | R-HL-2V | 3.9.2001 – 5.10.2001 | Kirsi Salomaa | Suomi | |
| 3 | R-HL-2V | 3.9.2001 – 5.10.2001 | Saila Vaahtoniemi | Suomi | |
| 4 | R-HA-2R, R-HL-2R | 11.3.2002 – 4.5.2002 | Kirsi Salomaa | Suomi | |
| 6 | 26.8.2002 – 4.10.2002 | Kirsi Salomaa | Suomi | ||
| 10 | 1.9.2003 – 5.12.2004 | Saila Vaahtoniemi | Suomi | ||
| 11 | 30.8.2004 – 10.12.2004 | Eliisa Lahola, Saila Vaahtoniemi | Suomi | 16.8.2004 – 2.12.2004 | 
