Matkulturer, trender, kombination av mat och dryck
Rakennetyyppi: | Opintojakso |
---|---|
Koodi: | RHA25201 |
Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
OPS: | R-RB H2001G |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Laajuus: | 4,5 op |
Vastuuopettaja: | Martin, Elina |
Vaihda kieltä: English
Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotell- och restaurangbranschen (R-RB) > H2001G > Matkulturer, trender, kombination av mat och dryck (RHA25201)
Rakennetyyppi: | Opintojakso |
---|---|
Koodi: | RHA25201 |
Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
OPS: | R-RB H2001G |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Laajuus: | 4,5 op |
Vastuuopettaja: | Martin, Elina |