Servering och tillredning av specialrätter
Rakennetyyppi: | Opintokokonaisuus |
---|---|
Koodi: | RRS2100 |
Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
OPS: | R-RB 2006 |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Laajuus: | 15 op |
Vastuuopettaja: | Martin, Elina |
Vaihda kieltä: English
Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotell- och restaurangbranschen (R-RB) > 2006 > Servering och tillredning av specialrätter (RRS2100)
Rakennetyyppi: | Opintokokonaisuus |
---|---|
Koodi: | RRS2100 |
Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
OPS: | R-RB 2006 |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Laajuus: | 15 op |
Vastuuopettaja: | Martin, Elina |