VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotell- och restaurangbranschen (R-RB) > 2003L > Vuosi 2 > Fördjupade studier i matproduktion och servering av specialrätter (RHA25101)

Fördjupade studier i matproduktion och servering av specialrätter

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: RHA25101
Tyyppi: Pakollinen / Ammattiopinnot
OPS: R-RB 2003L
Taso: Restonomi (AMK)
Opiskeluvuosi: 2 (2004-2005)
Laajuus: 4,5 op
Vastuuopettaja: Martin, Elina

Toteutukset lukuvuonna 2004-2005

Tot.OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
17.3.2005 – 21.5.2005Eliisa Lahola, Saila VaahtoniemiRuotsi14.2.2005 – 20.3.2005

Takaisin