Koodi | Nimi | Lukuvuoden aikana | OP |
---|
|
RHA10000 | GRUNDSTUDIER | | 33 |
RHA11000 | Allmänna grundstudier | | 19,5 |
RHA11200 | Företagsamhet och samhälle | | 3 |
GGG11217 | Styrning av personalresurser | x | 3 |
RHA11300 | Språk och kommunikation | | 9 |
RHA11334 | Berufsprache Deutsch | x | 4,5 |
RHL11335 | Ranska, ravintola- ja majoitusalan ammattikieli | x | 4,5 |
RHA11400 | Databehandling | | 3 |
GGG11402 | Datanät | x | 3 |
RHA11500 | Matematik och naturvetenskap | | 4,5 |
RGG11502 | Grunderna i statistik och forskningsmetodik | x | 1,5 |
RGG11508 | Miljövård och arbetsomgivningens fysik | x | 3 |
RHA12000 | Yrkesinriktade grundstudier | | 13,5 |
RHA12101 | Servicebranschens företagslagstiftning | | 3 |
RGG12108 | Arbetsavtal inom servicebranschen | x | 3 |
RHA12701 | Marknadsföring av tjänster | | 4,5 |
RGG12705 | Planering och utveckling av affärsidéer | x | 1,5 |
RGG12703 | Marknadskommunikation | x | 3 |
RHA12801 | Serviceföretags ekonomiförvaltning | | 6 |
RGG12801 | Täckningsbidrags- och lönsamhetsberäkning | x | 3 |
RGG12802 | Budgetering och ekonomiplanering | x | 3 |
|
RHA20000 | INRIKTADE STUDIER | | 30 |
RHA24001 | Inriktningsalternativet turism | | 15 |
RHA24100 | Turismnäring | | 15 |
RHA24101 | Turismens värld | x | 3 |
RHA24102 | Turismprodukt | x | 3 |
RHA24103 | Utveckling av turismprodukt | x | 3 |
RHA24104 | Upplevelseindustrin | x | 3 |
RHA24105 | Övningsarbete inom turism | x | 3 |
RHA25000 | Inriktningsalternativet restaurangservice | | 15 |
RHA25100 | Fördjupade studier i mat och dryck | | 15 |
RHA25101 | Fördjupade studier i matproduktion och servering av specialrätter | x | 4,5 |
RHA25102 | Mat som restaurangprodukt | x | 3 |
RHA25103 | Orderverksamhet | x | 3 |
RHA25104 | Logistik | x | 1,5 |
RHA25105 | Näringslära och sensorisk analys | x | 3 |
RHA20002 | Inriktad valfri modul | | 15 |
|
RHA30000 | FRITT VALBARA STUDIER | | 15 |