Ledning och planering av restaurang- och matservice
| Rakennetyyppi: | Opintojakso |
|---|---|
| Koodi: | RHA25203 |
| Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
| OPS: | R-RB 2003A |
| Taso: | Restonomi (AMK) |
| Opiskeluvuosi: | 3 (2005-2006) |
| Laajuus: | 4,5 op |
| Vastuuopettaja: | Martin, Elina |

Vaihda kieltä: English
Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotell- och restaurangbranschen (R-RB) > 2003A > Vuosi 3 > Ledning och planering av restaurang- och matservice (RHA25203)
| Rakennetyyppi: | Opintojakso |
|---|---|
| Koodi: | RHA25203 |
| Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
| OPS: | R-RB 2003A |
| Taso: | Restonomi (AMK) |
| Opiskeluvuosi: | 3 (2005-2006) |
| Laajuus: | 4,5 op |
| Vastuuopettaja: | Martin, Elina |