| Koodi | Nimi | Lukuvuoden aikana | OP |
|---|
| |
| RHA10000 | GRUNDSTUDIER | | 18 |
| RHA11000 | Allmänna grundstudier | | 10,5 |
| RHA11200 | Företagsamhet och samhälle | | 6 |
| GGG11203 | Kvalitetsstyrningens grunder | x | 3 |
| RGG11207 | Ledning av serviceföretag | x | 3 |
| RHA11300 | Språk och kommunikation | | 3 |
| GGG11309 | Språk och påverkan | x | 3 |
| RHA11500 | Matematik och naturvetenskap | | 1,5 |
| RGG11509 | Grunderna i forskning | x | 1,5 |
| RHA12000 | Yrkesinriktade grundstudier | | 7,5 |
| RHA12701 | Marknadsföring av tjänster | | 3 |
| RGG12704 | Marknadsundersökning | x | 3 |
| RHA12801 | Serviceföretags ekonomiförvaltning | | 4,5 |
| RGG12803 | Grunderna i bokslut och beskattning | x | 4,5 |
| |
| RHA20000 | INRIKTADE STUDIER | | 30 |
| RHA24001 | Inriktningsalternativet turism | | 10,5 |
| RHA24200 | Turismprojekt | | 10,5 |
| RHA24201 | Turismföretagande | x | 3 |
| RHA24202 | Ledning av utvecklingsprojekt inom turismbranschen | x | 4,5 |
| RHA24203 | Turismens sociologi och trender | x | 3 |
| RHA25000 | Inriktningsalternativet restaurangservice | | 15 |
| RHA25200 | Food and Beverage Management | | 15 |
| RHA25201 | Matkulturer, trender, kombination av mat och dryck | x | 4,5 |
| RHA25202 | Utrymmes- och apparaturplanering | x | 3 |
| RHA25203 | Ledning och planering av restaurang- och matservice | x | 4,5 |
| RHA25204 | Operativt ledarskap i ett inkvarteringsföretag | x | 3 |
| RHA20002 | Inriktad valfri modul | | 15 |
| |
| RHA30000 | FRITT VALBARA STUDIER | | 15 |