Matkulturer, trender, kombination av mat och dryck
| Rakennetyyppi: | Opintojakso | 
|---|---|
| Koodi: | RHA25201 | 
| Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot | 
| OPS: | R-RB 2002Y | 
| Taso: | Restonomi (AMK) | 
| Laajuus: | 4,5 op | 
| Vastuuopettaja: | Martin, Elina | 

Vaihda kieltä: English
Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotell- och restaurangbranschen (R-RB) > 2002Y > Matkulturer, trender, kombination av mat och dryck (RHA25201)
| Rakennetyyppi: | Opintojakso | 
|---|---|
| Koodi: | RHA25201 | 
| Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot | 
| OPS: | R-RB 2002Y | 
| Taso: | Restonomi (AMK) | 
| Laajuus: | 4,5 op | 
| Vastuuopettaja: | Martin, Elina |