VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotell- och restaurangbranschen (R-RB) > 2002G > Fördjupade studier i matproduktion och servering av specialrätter (RHA25101)

Fördjupade studier i matproduktion och servering av specialrätter

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: RHA25101
Tyyppi: Pakollinen / Ammattiopinnot
OPS: R-RB 2002G
Taso: Restonomi (AMK)
Laajuus: 4,5 op
Vastuuopettaja: Martin, Elina

Toteutukset

Tot.OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
17.3.2005 – 21.5.2005Eliisa Lahola, Saila VaahtoniemiRuotsi14.2.2005 – 20.3.2005
222.8.2005 – 21.10.2005Eliisa Lahola, Saila VaahtoniemiRuotsi15.8.2005 – 2.9.2005

Takaisin