| | |
---|
Koodi | Nimi | OP |
---|
|
RHA10000 | GRUNDSTUDIER | 105 |
RHA11000 | Allmänna grundstudier | 48 |
RHA11100 | Orienterande studier | 3 |
YYY11101 | Opinnot ja tiedonhankinta | 1,5 |
YYY11102 | Etiikka | 1,5 |
RHA11200 | Företagsamhet och samhälle | 13,5 |
YYY11201 | Kansantalous | 1,5 |
GGG11202 | Företagsamhet | 3 |
GGG11203 | Kvalitetsstyrningens grunder | 3 |
GGG11217 | Styrning av personalresurser | 3 |
RGG11207 | Ledning av serviceföretag | 3 |
RHA11300 | Språk och kommunikation | 18 |
GGG11303 | Informativ kommunikation | 1,5 |
GGG11309 | Språk och påverkan | 3 |
RGG11313 | Liikeviestintä | 4,5 |
RYY11324 | Professional English | 4,5 |
RHA11334 | Berufsprache Deutsch | 4,5 |
RHL11335 | Ranska, ravintola- ja majoitusalan ammattikieli | 4,5 |
RHA11400 | Databehandling | 4,5 |
GGG11401 | Databehandlingens grunder | 1,5 |
GGG11402 | Datanät | 3 |
RHA11500 | Matematik och naturvetenskap | 9 |
RYY11501 | Talousmatematiikan perusteet | 1,5 |
RGG11502 | Grunderna i statistik och forskningsmetodik | 1,5 |
RGG11507 | Mikrobiologi | 1,5 |
RGG11508 | Miljövård och arbetsomgivningens fysik | 3 |
RGG11509 | Grunderna i forskning | 1,5 |
RHA12000 | Yrkesinriktade grundstudier | 57 |
RHA12101 | Servicebranschens företagslagstiftning | 6 |
RGG12106 | Alkohollagstiftning | 1,5 |
RYY12107 | Yritysoikeus | 1,5 |
RGG12108 | Arbetsavtal inom servicebranschen | 3 |
RHA12200 | Restaurangservice | 7,5 |
RGG12203 | Salsbetjäning | 4,5 |
RGG12204 | Starka alkoholdrycker | 1,5 |
RGG12205 | Vinlära | 1,5 |
RHA12301 | Matservice | 7,5 |
RGG12307 | Matproduktion och näringslära | |
RHA12400 | Turismtjänster | 7,5 |
RYY12403 | Matkailun toimintaympäristö | 4,5 |
RGG12404 | Turismbranschens nätsidor och bokningssystem | 3 |
RHA12601 | Hotellservice | 7,5 |
RYY12616 | Majoitusliike liiketoimintana | 3 |
RYY12402A | Varaus- ja vastaanottotoiminnot | 3 |
RGG12608 | Rengöring inom hotell | 1,5 |
RHA12701 | Marknadsföring av tjänster | 10,5 |
RGG12701 | Grunderna i marknadsföring | 3 |
RGG12705 | Planering och utveckling av affärsidéer | 1,5 |
RGG12703 | Marknadskommunikation | 3 |
RGG12704 | Marknadsundersökning | 3 |
RHA12801 | Serviceföretags ekonomiförvaltning | 10,5 |
RGG12801 | Täckningsbidrags- och lönsamhetsberäkning | 3 |
RGG12802 | Budgetering och ekonomiplanering | 3 |
RGG12803 | Grunderna i bokslut och beskattning | 4,5 |
|
RHA20000 | INRIKTADE STUDIER | 30 |
RHA24001 | Inriktningsalternativet turism | 30 |
RHA24100 | Turismnäring | 15 |
RHA24101 | Turismens värld | 3 |
RHA24102 | Turismprodukt | 3 |
RHA24103 | Utveckling av turismprodukt | 3 |
RHA24104 | Upplevelseindustrin | 3 |
RHA24105 | Övningsarbete inom turism | 3 |
RHA24200 | Turismprojekt | 15 |
RHA24201 | Turismföretagande | 3 |
RHA24202 | Ledning av utvecklingsprojekt inom turismbranschen | 4,5 |
RHA24203 | Turismens sociologi och trender | 3 |
RHA24204 | Projektövning | 4,5 |
RHA25000 | Inriktningsalternativet restaurangservice | 30 |
RHA25100 | Fördjupade studier i mat och dryck | 15 |
RHA25101 | Fördjupade studier i matproduktion och servering av specialrätter | 4,5 |
RHA25102 | Mat som restaurangprodukt | 3 |
RHA25103 | Orderverksamhet | 3 |
RHA25104 | Logistik | 1,5 |
RHA25105 | Näringslära och sensorisk analys | 3 |
RHA25200 | Food and Beverage Management | 15 |
RHA25201 | Matkulturer, trender, kombination av mat och dryck | 4,5 |
RHA25202 | Utrymmes- och apparaturplanering | 3 |
RHA25203 | Ledning och planering av restaurang- och matservice | 4,5 |
RHA25204 | Operativt ledarskap i ett inkvarteringsföretag | 3 |
|
RHA20002 | Inriktad valfri modul | 15 |
|
RHA30000 | FRITT VALBARA STUDIER | 15 |