Englanti I
| Rakennetyyppi: | Opintojakso |
|---|---|
| Koodi: | RMRP0105 |
| Tyyppi: | Pakollinen / Perusopinnot |
| OPS: | R-MR 2012V |
| Taso: | Restonomi (AMK) |
| Opiskeluvuosi: | 1 (2012-2013) |
| Laajuus: | 2 op |
| Vastuuopettaja: | Piltti, Ulla |
| Opetuskieli: | Suomi |
Toteutukset lukuvuonna 2012-2013
| Tot. | Opiskeluaika | Opettaja(t) | Kieli | Ilmoittautuminen |
|---|---|---|---|---|
| 1 | 4.3.2013 – 26.4.2013 | Ulla Piltti | Suomi | 11.2.2013 – 4.3.2013 |
Osaamistavoitteet
Tavoitteena on, että opiskelija perehtyy ravitsemisalan ammattikieleen siten, että hän pystyy kommunikoimaan erilaisissa alan suullisissa ja kirjallisissa viestintätilanteissa.
Edeltävät opinnot / Suositellut valinnaiset opinnot
Lukion oppimäärä tai vastaava
Sisältö
Gastronominen sanasto, asiakaspalvelutilanteet, ravintola-alan yritykset, ravintola- ja ruokakulttuurit
Opiskelumateriaali
Opettajan ilmoittama materiaali
Opetusmuoto / Opetusmenetelmät
Luokkaopetus, pari- ja ryhmätyöt, tehtävät, itsenäinen opiskelu
Arviointikriteerit
Arvosana 1: Opiskelija osaa ammattialan perussanaston, pystyy käyttämään kieltä tyydyttävästi ja ymmärtää helppoa ammattitekstiä.
Arvosana 3: Opiskelija hallitsee ammattialan sanaston, selviytyy työelämän suullisista ja kirjallisista viestintätilanteista hyvin ja ymmärtää ammattitekstejä.
Arvosana 5: Opiskelija hallitsee alan suullisen ja kirjallisen ammattikielen erinomaisesti, kommunikoi sujuvasti eri viestintätilanteissa ja ymmärtää alan tekstejä vaikeusksitta.
Arviointimenetelmät
Tehtävät, suulliset ja kirjalliset testit.
